BUZ'UN KRALİÇESİ

Spor 03.09.2018 - 09:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

BUZ'UN KRALİÇESİ

Kamuda memur olarak çalışan Aslı Akdemir, hayalindeki Artistik buz pateni sporunda girdiği yarışmada Türkiye birincisi oldu. Bu yarışmada bir altın madalya sahibi oldu. Aslı Akdemir, “Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmek tek hayalimdir” dedi.

AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İSTİYOR Küçüklüğünden beri hayal ettiği Artistik buz paten sporcunu çok sevdiğini dile getiren 7 yıl önce başladığı bu sporda başarılı olan Aslı Akdemir şimdi Artistik Buz Pateni antrenörlüğü yapıyor. Aynı zamanda Türkiye genelinde girdiği yarışmalarda birinci olarak altın madalya sahibi oldu. Artistik Buz Paten sporunu çok sevdiğini dile getiren Akdemir; “Tek hayalim Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmektir. Fakat bu sporun çok pahalı bir spor olması, maddiyat biraz sıkıntılı olacaktır” dedi.  HALIDA KAYARAK SEVDİM Artistik Buz Paten sporunu nasıl sevdiğini ve kimler tarafından teşvik edildiğini anlatan Artistik Buz Pateni antrenörü Aslı Akdemir; “6 yaşındayken Babaannem evde halıları toplayarak bana patenle kaymayı öğretti. Çokta hoşuma gidiyordu. O günden bu güne kadar ben bu sporu sevdim. Arada uzun zaman geçti ben kamuda devlet memuru olarak göreve başladım. Fakat bu sporu bırakmayarak her fırsatta çalışmalarımı gerçekleştirdim. Gölcük Belediyemizin en güzel hizmetlerinden biri ilçemize buz pateni açması oldu. Ben mesai bitiminde Artistik Buz Paten spora zaman ayırarak burada çalışmalarımı sürdürüp antrenör oldum ve belgemi aldım.  PAHALI SPOR Akdemir “Türkiye yarışmasına katıldım Türkiye birincisi olarak Altın Madalya aldım. 20 yıldır kamuda memur olarak çalışıyorum ve Artistik Buz Pateni spora devam ediyorum. Bu çok güzel bir çalışmadır. Tek hayalim Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmektir. Fakat pahalı bir spor olması bana engel teşkil ediyor. Burada tüm Tür kadınlarına sesleniyorum bu tür sporlara katılarak başarılı olacağından eminim. Şu anda yaklaşık 10 öğrencim var. Ben bu öğrencilere Artistik Buz Pateni antrenörü olarak eğitim veriyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. Fahri Haner      
Kamuda memur olarak çalışan Aslı Akdemir, hayalindeki Artistik buz pateni sporunda girdiği yarışmada Türkiye birincisi oldu. Bu yarışmada bir altın madalya sahibi oldu. Aslı Akdemir, “Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmek tek hayalimdir” dedi.

AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İSTİYOR

Küçüklüğünden beri hayal ettiği Artistik buz paten sporcunu çok sevdiğini dile getiren 7 yıl önce başladığı bu sporda başarılı olan Aslı Akdemir şimdi Artistik Buz Pateni antrenörlüğü yapıyor. Aynı zamanda Türkiye genelinde girdiği yarışmalarda birinci olarak altın madalya sahibi oldu. Artistik Buz Paten sporunu çok sevdiğini dile getiren Akdemir; “Tek hayalim Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmektir. Fakat bu sporun çok pahalı bir spor olması, maddiyat biraz sıkıntılı olacaktır” dedi. 

HALIDA KAYARAK SEVDİM
Artistik Buz Paten sporunu nasıl sevdiğini ve kimler tarafından teşvik edildiğini anlatan Artistik Buz Pateni antrenörü Aslı Akdemir; “6 yaşındayken Babaannem evde halıları toplayarak bana patenle kaymayı öğretti. Çokta hoşuma gidiyordu. O günden bu güne kadar ben bu sporu sevdim. Arada uzun zaman geçti ben kamuda devlet memuru olarak göreve başladım. Fakat bu sporu bırakmayarak her fırsatta çalışmalarımı gerçekleştirdim. Gölcük Belediyemizin en güzel hizmetlerinden biri ilçemize buz pateni açması oldu. Ben mesai bitiminde Artistik Buz Paten spora zaman ayırarak burada çalışmalarımı sürdürüp antrenör oldum ve belgemi aldım. 

PAHALI SPOR
Akdemir “Türkiye yarışmasına katıldım Türkiye birincisi olarak Altın Madalya aldım. 20 yıldır kamuda memur olarak çalışıyorum ve Artistik Buz Pateni spora devam ediyorum. Bu çok güzel bir çalışmadır. Tek hayalim Avrupa'da Türkiye'yi temsil etmektir. Fakat pahalı bir spor olması bana engel teşkil ediyor. Burada tüm Tür kadınlarına sesleniyorum bu tür sporlara katılarak başarılı olacağından eminim. Şu anda yaklaşık 10 öğrencim var. Ben bu öğrencilere Artistik Buz Pateni antrenörü olarak eğitim veriyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.