BYPROF PASTANESİ AÇILDI

Ekonomi 27.08.2020 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BYPROF PASTANESİ AÇILDI

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Boğaziçi Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Küçükoğlu ile yönetiminin katılmasıyla yapılan dualarla açılışı yapıldı.

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile kurularak dün düzenlenen görkemli açılış ile hizmete girdi. Düzenlene n açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Boğaziçi Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Küçükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Çiftlik Mahallesi Muhtarı Hüseyin Girgin ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.  HAYIRLI OLSUN Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Güzelim Ebrulu hatta doyduğumuz yer olan Gölcük İlçemizde Atilla kardeşimiz ticaret hayatına başlayarak yeni işyerini kurdu. Kendisine başarılar dileyerek Allah bol helal kazançlar nasip etmesini dilerim” dedi.  Bu konuşmanı ardından Çiftlik Ulucami İmamı Lütfullah Yıldırım tarafından açılış duası yapıldı. Yapılan duanın ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Patisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Hüseyin Girgin ve işyeri sahibi Atilla Maral tarafından açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti. Açılış sonrasından yapılan ikramdan sonra açılış programı son buldu. Fahri Haner
Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Boğaziçi Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Küçükoğlu ile yönetiminin katılmasıyla yapılan dualarla açılışı yapıldı.

Atilla Maral önderliğinde Gölcük İhsaniye Çiftlik mahallesinde Byprof pastanesi deneyimli kadrosu ile kurularak dün düzenlenen görkemli açılış ile hizmete girdi. Düzenlene n açılışa Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Partisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Boğaziçi Aşçılar Derneği Başkanı Mustafa Küçükoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük Çiftlik Mahallesi Muhtarı Hüseyin Girgin ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar. 

HAYIRLI OLSUN
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; “Güzelim Ebrulu hatta doyduğumuz yer olan Gölcük İlçemizde Atilla kardeşimiz ticaret hayatına başlayarak yeni işyerini kurdu. Kendisine başarılar dileyerek Allah bol helal kazançlar nasip etmesini dilerim” dedi. 

Bu konuşmanı ardından Çiftlik Ulucami İmamı Lütfullah Yıldırım tarafından açılış duası yapıldı. Yapılan duanın ardından Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Saadet Patisi ilçe Başkanı Yaşar İsmail Yıldız, Çiftlik Mahallesi Muhtarı Hüseyin Girgin ve işyeri sahibi Atilla Maral tarafından açılış kurdelesi kesilerek açılış gerçekleşti. Açılış sonrasından yapılan ikramdan sonra açılış programı son buldu.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.