LASTİK İŞ

ÇINAR AĞACI FIRTINAYA DAYANAMADI

07.05.2019 - 18:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇINAR AĞACI FIRTINAYA DAYANAMADI

Kocaeli’de hava sıcaklığının ani düşüşüne bağlı olarak özellikle sahil kesimlerinde şiddetli rüzgarlar etkili oldu

Kocaeli’de hava sıcaklığının ani düşüşüne bağlı olarak özellikle sahil kesimlerinde şiddetli rüzgarlar etkili oldu. Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde ortadan yarılan ağaç yola düştü. Şans eseri can ya da mal kaybı yaşanmazken yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı. UYARI YAPILDI! Değirmendere, Göcük ve karşı kıyıda Körfez sahillerinde şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarı yapıldı. Öte yandan dün gündüz 27 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı bugün akşam gökgürültülü sağanak yağışla birlikte 11-12 dereceye kadar inmesi bekleniyor.
Kocaeli’de hava sıcaklığının ani düşüşüne bağlı olarak özellikle sahil kesimlerinde şiddetli rüzgarlar etkili oldu

Kocaeli’de hava sıcaklığının ani düşüşüne bağlı olarak özellikle sahil kesimlerinde şiddetli rüzgarlar etkili oldu. Değirmendere Yüzbaşılar mevkiinde ortadan yarılan ağaç yola düştü. Şans eseri can ya da mal kaybı yaşanmazken yol bir süreliğine trafiğe kapatıldı.

UYARI YAPILDI!

Değirmendere, Göcük ve karşı kıyıda Körfez sahillerinde şiddetli rüzgar nedeniyle vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarı yapıldı. Öte yandan dün gündüz 27 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı bugün akşam gökgürültülü sağanak yağışla birlikte 11-12 dereceye kadar inmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.