LASTİK İŞ

ÇIRAKLI USTALIĞA GİDEN YOLUN BAŞLANGICIDIR

Eğitim 06.11.2019 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇIRAKLI USTALIĞA GİDEN YOLUN BAŞLANGICIDIR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları" projesi açılış programı, Vali Hüseyin Aksoy'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Vali Hüseyin Aksoy'un yanısıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, daire müdürleri, spor kulüplerinin temsilcileri, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonunda çıraklarımıza dönük olarak bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Bunun başlangıç programında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Çıraklık ustalığa gidilen yoldaki başlangıç noktasıdır. Bir meslek edinme bakımından da önemli bir aşamadır. Çırak arkadaşlarımızın kendilerini yetiştirmeleri ve meslek edinmeleri kendi alanları için oldukça önemli bir çalışmadır. Ancak bunu tamamıyla bütünleştirerek daha iyi bir noktaya taşımak bakımından da sporla ilişkilendirilmesi de bu arkadaşlarımızın hayata bakışlarında, sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmalarında oldukça önemli bir katkı sağlayacaktır. Sporu her alanda hangi noktada olursak olalım ihmal etmeden yapmak durumundayız. Ne kadar çok spor yapabilirsek, sağlıklı bir vücuda sahip olursak bu bizim başarımıza ve işteki verimliliğimize de yansıyacaktır. Bu yönüyle baktığımızda bu organizasyon gençlerimizin hem birbirleriyle olan ilişkilerini, sosyalleşmelerini, hem de kendi mesleklerinde daha başarılı bir noktaya gelebilmelerinde katkı sağlayacak çok önemli bir çalışmadır. Sadece futbol oynamak, takımlar oluşturarak turnuvalar yapmak değil, bugün çok değerli hocalarımız tarafından kişisel gelişimden diğer noktalara kadar belirli eğitici faaliyetleri programlar dahilinde sizlerle buluşturmuş olacağız. Bu bakımdan bu projeyi önemsediğimizi ve gençlerimizin bu alanda kendilerini daha da geliştirerek topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamalarını diliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde bu çalışmalarımızı organize ediyor. Bugünde bunun başlangıcını sizlerle birlikte Kocaeli'de gerçekleştiriyoruz. “ dedi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları" projesi açılış programı, Vali Hüseyin Aksoy'un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Vali Hüseyin Aksoy'un yanısıra, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, daire müdürleri, spor kulüplerinin temsilcileri, sporcular ile çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak'ın konuşmalarının ardından Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Bugün Gençlik ve Spor Bakanlığımızın organizasyonunda çıraklarımıza dönük olarak bir etkinlik gerçekleştiriliyor. Bunun başlangıç programında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Çıraklık ustalığa gidilen yoldaki başlangıç noktasıdır. Bir meslek edinme bakımından da önemli bir aşamadır. Çırak arkadaşlarımızın kendilerini yetiştirmeleri ve meslek edinmeleri kendi alanları için oldukça önemli bir çalışmadır. Ancak bunu tamamıyla bütünleştirerek daha iyi bir noktaya taşımak bakımından da sporla ilişkilendirilmesi de bu arkadaşlarımızın hayata bakışlarında, sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmalarında oldukça önemli bir katkı sağlayacaktır. Sporu her alanda hangi noktada olursak olalım ihmal etmeden yapmak durumundayız. Ne kadar çok spor yapabilirsek, sağlıklı bir vücuda sahip olursak bu bizim başarımıza ve işteki verimliliğimize de yansıyacaktır. Bu yönüyle baktığımızda bu organizasyon gençlerimizin hem birbirleriyle olan ilişkilerini, sosyalleşmelerini, hem de kendi mesleklerinde daha başarılı bir noktaya gelebilmelerinde katkı sağlayacak çok önemli bir çalışmadır. Sadece futbol oynamak, takımlar oluşturarak turnuvalar yapmak değil, bugün çok değerli hocalarımız tarafından kişisel gelişimden diğer noktalara kadar belirli eğitici faaliyetleri programlar dahilinde sizlerle buluşturmuş olacağız. Bu bakımdan bu projeyi önemsediğimizi ve gençlerimizin bu alanda kendilerini daha da geliştirerek topluma daha faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamalarını diliyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde bu çalışmalarımızı organize ediyor. Bugünde bunun başlangıcını sizlerle birlikte Kocaeli'de gerçekleştiriyoruz. “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.