LASTİK İŞ

CADDELERE BAHAR GELDİ

25.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CADDELERE BAHAR GELDİ

Gölcük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri ile Anıtpark ve Amiral Sağlam orta refüjüne mevsimlik çiçekler dikiliyor. Böylelikle güzel bir görünüm sağlanırken, düzenleme kapsamında 2500 kök çiçek ekimi yapılıyor.

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda ve yeşil alanlarda düzenlemeler yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında Anıtpark ve Amiral Sağlam Caddesi orta refüjü, rengarenk mevsimlik çiçeklerle donatılıyor. RENKLİ BİR GÖRÜNÜNE KAVUŞTU   Halkın yoğunlukla kullandığı noktalarda bölgenin iklimine uygun bitki ve çiçek dikimi yapan ekiplerin, gerekli peyzaj düzenlemelerini tamamlanması ile ilçe merkezi renkli bir görünüme kavuşacak. Sürdürülen yeşil alan çalışmaları kapsamında, Gölcük’ün en işlek caddesi olan Amiral Sağlam'da orta refüje çiçeklendirme çalışmalarına hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Böylelikle kötü görüntü ortadan kalkarken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Anıtpark ve Amiral Sağlam Caddesi’ne mevsim şartlarına uygun 2500 kök çiçek ekimi yapılıyor. Çalışmaların Cuma günü tamamlanması beklenirken, Gölcüklüler yapılan çalışmayı takdir ediyor.
Gölcük Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çevre düzenlemeleri ile Anıtpark ve Amiral Sağlam orta refüjüne mevsimlik çiçekler dikiliyor. Böylelikle güzel bir görünüm sağlanırken, düzenleme kapsamında 2500 kök çiçek ekimi yapılıyor.

Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde yoğun olarak kullanılan cadde ve sokaklarda ve yeşil alanlarda düzenlemeler yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışma kapsamında Anıtpark ve Amiral Sağlam Caddesi orta refüjü, rengarenk mevsimlik çiçeklerle donatılıyor.

RENKLİ BİR GÖRÜNÜNE KAVUŞTU

 

Halkın yoğunlukla kullandığı noktalarda bölgenin iklimine uygun bitki ve çiçek dikimi yapan ekiplerin, gerekli peyzaj düzenlemelerini tamamlanması ile ilçe merkezi renkli bir görünüme kavuşacak. Sürdürülen yeşil alan çalışmaları kapsamında, Gölcük’ün en işlek caddesi olan Amiral Sağlam'da orta refüje çiçeklendirme çalışmalarına hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Böylelikle kötü görüntü ortadan kalkarken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından Anıtpark ve Amiral Sağlam Caddesi’ne mevsim şartlarına uygun 2500 kök çiçek ekimi yapılıyor. Çalışmaların Cuma günü tamamlanması beklenirken, Gölcüklüler yapılan çalışmayı takdir ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.