ÇAKICI TAHLİYE OLUYOR

Gündem 14.04.2020 - 23:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAKICI TAHLİYE OLUYOR

Uzun yıllardır cezevinde bulunan Alaadiin Çakıcı, yeni infaz yasası ile tahliye oluyor.

Alaattin Çakıcı bugün Türkiye'nin gündeminde olan isimdi. İnfaz yasası düzenlemesi ile Alaattin Çakıcı'nında tahliye olacağı haberleri doğrultusunda sosyal medyada günün  konusu oldu. TBMM'de kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye olması beklenen Alaattin Çakıcı cezaevinde tüm hazırlıklarını yaptı ve kararın Resmi Gazetede yayınlanmasını bekliyor. KAYNAK:HABERTÜRK
Uzun yıllardır cezevinde bulunan Alaadiin Çakıcı, yeni infaz yasası ile tahliye oluyor.

Alaattin Çakıcı bugün Türkiye'nin gündeminde olan isimdi. İnfaz yasası düzenlemesi ile Alaattin Çakıcı'nında tahliye olacağı haberleri doğrultusunda sosyal medyada günün  konusu oldu. TBMM'de kabul edilen infaz düzenlemesinin ardından tahliye olması beklenen Alaattin Çakıcı cezaevinde tüm hazırlıklarını yaptı ve kararın Resmi Gazetede yayınlanmasını bekliyor.

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.