ÇAKIR ESNAFI GEZDİ

Asayiş 19.05.2015 - 22:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇAKIR ESNAFI GEZDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Sami Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Başkanı İdris Alp ve AK Parti yönetimi SKM çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptı.

Cumhuriyet Caddesi'nde esnaflarla sohbet eden Milletvekili adayı Çakır 45 yıldır Gölcük'te hizmet veren Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz'e plaket verdi.  Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Sami Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  İlçe Başkanı İdris Alp ve AK Parti yönetimi SKM çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptı. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaflarla sohbet eden Milletvekili adayı Çakır 45 yıldır Gölcük'te hizmet veren Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz'e plaket verdi. En eski esnaf ziyaretleri kapsamında Öz'e plaket veren Çakır "Daha nice uzun yıllar diliyoruz. Allah bereketinizi artırsın" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "45 yıldır çizgisini bozmayan ve halkımızın takdirini kazanan Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz ve çalışanlarını tebrik ediyoruz. İlçemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti yönetimi vatandaşlara da selam vererek vatandaşların da sıkıntılarını dinledi.
Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Sami Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, İlçe Başkanı İdris Alp ve AK Parti yönetimi SKM çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptı.
Cumhuriyet Caddesi'nde esnaflarla sohbet eden Milletvekili adayı Çakır 45 yıldır Gölcük'te hizmet veren Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz'e plaket verdi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili adayı Sami Çakır, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci,  İlçe Başkanı İdris Alp ve AK Parti yönetimi SKM çalışmaları kapsamında esnaf ziyareti yaptı. Cumhuriyet Caddesi'nde esnaflarla sohbet eden Milletvekili adayı Çakır 45 yıldır Gölcük'te hizmet veren Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz'e plaket verdi. En eski esnaf ziyaretleri kapsamında Öz'e plaket veren Çakır "Daha nice uzun yıllar diliyoruz. Allah bereketinizi artırsın" dedi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş "45 yıldır çizgisini bozmayan ve halkımızın takdirini kazanan Öz Kasap'ın sahibi Nizamettin Öz ve çalışanlarını tebrik ediyoruz. İlçemize verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi. Esnaflar tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti yönetimi vatandaşlara da selam vererek vatandaşların da sıkıntılarını dinledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.