LASTİK İŞ
ismail

ÇAKIR ''GÖLCÜK'DE YATIRIMLAR YAPILIYOR''

Asayiş 07.09.2020 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÇAKIR ''GÖLCÜK'DE YATIRIMLAR YAPILIYOR''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ilçemizde yapılan çalışmalar ve parti faaliyetleri ile ilgili olarak bazı bilgiler verdi.

 Başkan Çakır, ilk olarak Gölcük’teki yatırımlara değindi ve “İlçemizde uzun bir zamandan bu yana devam eden ve bazıları tamamlanan sağlık yatırımları var. Sağlığın, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunu gördük. Donanma Caddesi girişindeki poliklinik binasının inşaatı da büyük oranda tamamlandı. Devlet hastanesinin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Gölcük, yapılan çalışmaların da tamamlanması ile sağlıkta daha büyük bir adım atılmış olacak” dedi. ‘DONANMA CADDESİ’NİN YENİDEN YAPILMASI GEREKLİ’ Açıklamalarına devam eden Başkan Çakır, “İlçemizde bazı yatırımların yarım kaldığı veya yapılmadığı gibi bir söylenti de olsa bizler, Gölcük’ü ilgilendiren çalışmaların zamanla yapılacağını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yapılan toplantılarda da bunu görüyoruz. Her şeyin bir zamanı var. Sonuç olarak ilçemizde de yapılan çalışmalar olduğunu görüyoruz. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi tamamlandı. Kavaklı Sahil Caddesi’nin de kısa zamanda başlamasını bekliyoruz. Yine bu anlamda, Donanma Caddesi’nin de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin devamı olarak yeniden yapılması gerektiğini belirtiyoruz. Gölcük’e yatırım yapılmıyor gibi söylemlerin doğru olmadığını düşünüyorum” dedi. ‘26 EYLÜL’DE İL KONGREMİZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK’ Başkan Çakır, açıklamalarının sonunda “Kongremizin ardından mazbatamızı aldık, çalışmalarımıza başladık. Pandemiden ötürü istediğimiz gibi çalışamıyoruz ama yine de halkımızla buluşmaya gayret edeceğiz. Kalabalık gruplar halinde parti faaliyetlerimizi sürdürmüyoruz. Buna rağmen partimizin bayrağını daha da yukarıya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. 26 Eylül’de il kongremiz gerçekleştirilecek. Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. Bizler de il kongremize katılacağız. Kongrenin ardından daha sıkı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdüreceğimizi belirtebilirim” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, ilçemizde yapılan çalışmalar ve parti faaliyetleri ile ilgili olarak bazı bilgiler verdi.

 Başkan Çakır, ilk olarak Gölcük’teki yatırımlara değindi ve “İlçemizde uzun bir zamandan bu yana devam eden ve bazıları tamamlanan sağlık yatırımları var. Sağlığın, içinde bulunduğumuz pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunu gördük. Donanma Caddesi girişindeki poliklinik binasının inşaatı da büyük oranda tamamlandı. Devlet hastanesinin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Gölcük, yapılan çalışmaların da tamamlanması ile sağlıkta daha büyük bir adım atılmış olacak” dedi.

‘DONANMA CADDESİ’NİN YENİDEN YAPILMASI GEREKLİ’

Açıklamalarına devam eden Başkan Çakır, “İlçemizde bazı yatırımların yarım kaldığı veya yapılmadığı gibi bir söylenti de olsa bizler, Gölcük’ü ilgilendiren çalışmaların zamanla yapılacağını düşünüyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yapılan toplantılarda da bunu görüyoruz. Her şeyin bir zamanı var. Sonuç olarak ilçemizde de yapılan çalışmalar olduğunu görüyoruz. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi tamamlandı. Kavaklı Sahil Caddesi’nin de kısa zamanda başlamasını bekliyoruz. Yine bu anlamda, Donanma Caddesi’nin de Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin devamı olarak yeniden yapılması gerektiğini belirtiyoruz. Gölcük’e yatırım yapılmıyor gibi söylemlerin doğru olmadığını düşünüyorum” dedi.

‘26 EYLÜL’DE İL KONGREMİZ GERÇEKLEŞTİRİLECEK’

Başkan Çakır, açıklamalarının sonunda “Kongremizin ardından mazbatamızı aldık, çalışmalarımıza başladık. Pandemiden ötürü istediğimiz gibi çalışamıyoruz ama yine de halkımızla buluşmaya gayret edeceğiz. Kalabalık gruplar halinde parti faaliyetlerimizi sürdürmüyoruz. Buna rağmen partimizin bayrağını daha da yukarıya çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. 26 Eylül’de il kongremiz gerçekleştirilecek. Bununla ilgili çalışmalar yapılıyor. Bizler de il kongremize katılacağız. Kongrenin ardından daha sıkı bir şekilde faaliyetlerimizi sürdüreceğimizi belirtebilirim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.