ÇAKIR “HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ”

Asayiş 26.05.2018 - 16:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAKIR “HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ”

AK Parti Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile beraber, Yazlık’tan Değirmendere’de vatandaşları ziyaret edip 24 Haziran seçimleri için oy istediler.

AK Parti İlçe Gençlik Teşkilatı tarafından Değirmendere Çınarlık Meydanında Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında stant kuruldu. Vatandaşlara lokma dağıtılarak, çocuklar için eğlence etkinliklerinin düzenlendiği meydana, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi ile birlikte gelerek etkinliğe katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Çakır ve Başkan Ellibeş, Ramazan etkinliklerine ellerinde balonlarla etkinliğe ortak oldular. AK partinin başlattığı “Bir Yastıkta Yarım Asır” projesi kapsamında, Milletvekili Sami Çakır ile birlikte, Düzağaç Mahalle sakinlerinden Kuzu Ailemizi tebrik edip, hediye takdim ettiler. Çakır “ Eski Müftümüz Mehmet Kuzu amcamızın hikayelerini ve tecrübelerini dinlemekten büyük keyif aldık. Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız, Hep Birlikte TÜRKİYE Olacağız”dedi.
AK Parti Milletvekili Sami Çakır ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ile beraber, Yazlık’tan Değirmendere’de vatandaşları ziyaret edip 24 Haziran seçimleri için oy istediler.

AK Parti İlçe Gençlik Teşkilatı tarafından Değirmendere Çınarlık Meydanında Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında stant kuruldu. Vatandaşlara lokma dağıtılarak, çocuklar için eğlence etkinliklerinin düzenlendiği meydana, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Milletvekili Sami Çakır, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve Yönetimi ile birlikte gelerek etkinliğe katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Çakır ve Başkan Ellibeş, Ramazan etkinliklerine ellerinde balonlarla etkinliğe ortak oldular.
AK partinin başlattığı “Bir Yastıkta Yarım Asır” projesi kapsamında, Milletvekili Sami Çakır ile birlikte, Düzağaç Mahalle sakinlerinden Kuzu Ailemizi tebrik edip, hediye takdim ettiler. Çakır “ Eski Müftümüz Mehmet Kuzu amcamızın hikayelerini ve tecrübelerini dinlemekten büyük keyif aldık. Bir Olacağız, İri Olacağız, Diri Olacağız, Hep Birlikte TÜRKİYE Olacağız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.