LASTİK İŞ
ismail

ÇAKIR ''PROJELERİMİZ HAZIR ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ''

Asayiş 15.11.2018 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAKIR ''PROJELERİMİZ HAZIR ADAYIMIZI BELİRLEYECEĞİZ''

Milliyetçi Hareket Partisinde dün itibari ile 2019 Yerel seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. 2019 yerel seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Gölcük ilçe başkanı Bilal Çakır; “biz Gölcük için yaptığımız proje çalışmalarında irili ufaklı çok sayıda projelerimiz var. Adayımız belli oldu mu? Bu projelerimiz doğrultusunda birlikte çalışacağız” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR 2019 yerel seçimlerin çalışmalarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Bilal Çakır  “yaklaşan yerel seçimlerinde biz parti olarak öncelikli olarak ilçemizde bulunan mahalle sorunları ve bu sorunlarla ilgili çözüm çalışmalarıdır. Yani mevcut yönetimin 15 yıldır kangren olmuş sorunlarına çözüm getirmek için irili ufaklı birçok projelerimizi yaptık. Bizim en önemli projelerimizden biri ilçemizin köyleri üreten hale getirmektir. Bununla ilgili önemli proje yaptık. Yine bu projelerimizin kapsamında kentsel dönüşümde yer alıyor. Yani kültürel olarak sosyal yaşam, sokak köpekleri, gibi önemli çalışmalarımız var”dedi.  GÖLCÜK HALKINI GÖLCÜK'TE TUTMAK ÖNEMLİ Çakır “En önemlisi de Gölcük Halkını Gölcükte tutabilmektir. Eğer Gölcük Halkını Gölcük'te tuttuğumuz süre içerisinde Gölcük Esnafı da kazanmış olacaktır. Bu gün Gölcük halkı alışverişini İzmit'e yapıyor. Bunun en büyük nedeni İzmit'e büyük alışveriş merkezlerinde çocukların eğleneceği yerler ve ailelerinde dinlenecek yerleri vardır. Neden ilçemizde bu sosyal gelişimler olmasın. Bu hizmetleri belediyeler en iyi şekilde yapabiliyorlar. Ama mevcut yönetimin projeleri olmadığı için bu sorunlara çözüm üretemiyorlar. Biz MHP ilçe teşkilatı olarak bu tür sorunlara çözüm getirilmesi için ekip oluşturduk. Bu ekibimiz ilçemizdeki sorunları tespit ederek ve çözümü için projeler üretiyoruz”dedi.  ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI Çakır “Adaylık sürecimiz dün itibarı ile başladı. Bu süreç 15 Aralık'a kadar devam edecektir. Bu süreçte Aday Adayın olarak Av. Burak Şahin ve İbrahim İnanç Çakıroğlu başvurusunu yaptı. Başvuruların devamı var. Başvurular tamamlandığında isimler genel merkezimize ulaşacaktır. Gölcük Belediye Başkan Adayı için hangisini belirleyeceğini ancak 15 Aralık 2018 de öğreneceğiz. Genel merkezimiz tarafından adayımız belirlendiğinde bizler ürettiğimiz projelerimizi adayımıza takdim ederek birlikte çalışmalarımız olacaktır” dedi.  Fahri Haner   
Milliyetçi Hareket Partisinde dün itibari ile 2019 Yerel seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. 2019 yerel seçim çalışmalarını değerlendiren MHP Gölcük ilçe başkanı Bilal Çakır; “biz Gölcük için yaptığımız proje çalışmalarında irili ufaklı çok sayıda projelerimiz var. Adayımız belli oldu mu? Bu projelerimiz doğrultusunda birlikte çalışacağız” dedi.

PROJELERİMİZ HAZIR
2019 yerel seçimlerin çalışmalarını değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı Bilal Çakır  “yaklaşan yerel seçimlerinde biz parti olarak öncelikli olarak ilçemizde bulunan mahalle sorunları ve bu sorunlarla ilgili çözüm çalışmalarıdır. Yani mevcut yönetimin 15 yıldır kangren olmuş sorunlarına çözüm getirmek için irili ufaklı birçok projelerimizi yaptık. Bizim en önemli projelerimizden biri ilçemizin köyleri üreten hale getirmektir. Bununla ilgili önemli proje yaptık. Yine bu projelerimizin kapsamında kentsel dönüşümde yer alıyor. Yani kültürel olarak sosyal yaşam, sokak köpekleri, gibi önemli çalışmalarımız var”dedi. 

GÖLCÜK HALKINI GÖLCÜK'TE TUTMAK ÖNEMLİ
Çakır “En önemlisi de Gölcük Halkını Gölcükte tutabilmektir. Eğer Gölcük Halkını Gölcük'te tuttuğumuz süre içerisinde Gölcük Esnafı da kazanmış olacaktır. Bu gün Gölcük halkı alışverişini İzmit'e yapıyor. Bunun en büyük nedeni İzmit'e büyük alışveriş merkezlerinde çocukların eğleneceği yerler ve ailelerinde dinlenecek yerleri vardır. Neden ilçemizde bu sosyal gelişimler olmasın. Bu hizmetleri belediyeler en iyi şekilde yapabiliyorlar. Ama mevcut yönetimin projeleri olmadığı için bu sorunlara çözüm üretemiyorlar. Biz MHP ilçe teşkilatı olarak bu tür sorunlara çözüm getirilmesi için ekip oluşturduk. Bu ekibimiz ilçemizdeki sorunları tespit ederek ve çözümü için projeler üretiyoruz”dedi. 

ADAYLIK SÜRECİ BAŞLADI
Çakır “Adaylık sürecimiz dün itibarı ile başladı. Bu süreç 15 Aralık'a kadar devam edecektir. Bu süreçte Aday Adayın olarak Av. Burak Şahin ve İbrahim İnanç Çakıroğlu başvurusunu yaptı. Başvuruların devamı var. Başvurular tamamlandığında isimler genel merkezimize ulaşacaktır. Gölcük Belediye Başkan Adayı için hangisini belirleyeceğini ancak 15 Aralık 2018 de öğreneceğiz. Genel merkezimiz tarafından adayımız belirlendiğinde bizler ürettiğimiz projelerimizi adayımıza takdim ederek birlikte çalışmalarımız olacaktır” dedi. 
Fahri Haner   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.