ÇAKIR ''TEDBİR ALMAZSAK İSTATİSTİK OLARAK ESKİYE DÖNEBİLİRİZ''

Gündem 11.06.2020 - 16:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAKIR ''TEDBİR ALMAZSAK İSTATİSTİK OLARAK ESKİYE DÖNEBİLİRİZ''

koronavirüse karşı verilen mücadele ve partilerinin yaptığı çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, “Hastalık bana bulaşmaz demeyelim, tedbiri elden bırakmayalım. Tedbir almazsak istatistik olarak eskiye dönebiliriz. Bunun için her zaman dikkatli olmalıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, koronavirüse karşı ülke çapında verilen mücadele ve partilerinin normalleşme süreci ve sonrasında yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, konu hakkında yaptığı açıklamada “Korona virüsünün ülkemizde ilk kez görüldüğü tarihten bu yana gerek ülke çapında, gerekse de ilçemiz genelinde birçok alanda dezenfekte çalışmaları yapıldı ve virüsten korunabilmek, hastalık mikrobunun yayılmasını önlemek için önemli adımlar atıldı. Bu adımlar çerçevesinde elde edilen istatistik bilgiler, verilen mücadelenin doğru olduğunu gösteriyor” dedi. 65 YAŞ VE ÜSTÜ, BEKLEDİKLERİ HABERİ ALDI Açıklamalarına devam eden Başkan Çakır, “Yine ülkemiz genelinde hastalığa yakalanmamaları adına 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Zaman içerisinde gençlere uygulanan bu kısıtlamalar azalarak bitti. En sonunda da 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında dışarıya çıkabilme hakkı kazandı. Onlar bu haberi uzun bir zamandan bu yana bekliyordu. Artık her birimiz, sosyal mesafeye uymalı, maskemizi takmalı ve kişisel temizliğimize özen göstermeliyiz. Sokakta maskesiz dolaşan kişileri görüyoruz. Halkımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi. TEDBİR ALMAZSAK İSTATİSTİK OLARAK ESKİYE DÖNEBİLİRİZ Başkan Çakır, açıklamasının sonunda “Hastalık bana bulaşmaz demeyelim, tedbiri elden bırakmayalım. Tedbir almazsak istatistik olarak eskiye dönebiliriz. Bunun için her zaman dikkatli olmalıyız. Parti çalışmalarımızı da yine normalleşme süreci ile birlikte yapmaya başlıyoruz. Sosyal mesafemize dikkat ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlerleyen dönemde, normalleşme döneminin daha iyiye gitmesi ile birlikte ilçemiz genelinde daha aktif bir görüntü içerisinde olacağız. Her bir vatandaşımıza sağlık diliyorum. Yine söylemek gerekirse, tedbirli olmaya devam edelim” dedi.
koronavirüse karşı verilen mücadele ve partilerinin yaptığı çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, “Hastalık bana bulaşmaz demeyelim, tedbiri elden bırakmayalım. Tedbir almazsak istatistik olarak eskiye dönebiliriz. Bunun için her zaman dikkatli olmalıyız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, koronavirüse karşı ülke çapında verilen mücadele ve partilerinin normalleşme süreci ve sonrasında yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, konu hakkında yaptığı açıklamada “Korona virüsünün ülkemizde ilk kez görüldüğü tarihten bu yana gerek ülke çapında, gerekse de ilçemiz genelinde birçok alanda dezenfekte çalışmaları yapıldı ve virüsten korunabilmek, hastalık mikrobunun yayılmasını önlemek için önemli adımlar atıldı. Bu adımlar çerçevesinde elde edilen istatistik bilgiler, verilen mücadelenin doğru olduğunu gösteriyor” dedi.

65 YAŞ VE ÜSTÜ, BEKLEDİKLERİ HABERİ ALDI
Açıklamalarına devam eden Başkan Çakır, “Yine ülkemiz genelinde hastalığa yakalanmamaları adına 20 yaş altı ve 65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti. Zaman içerisinde gençlere uygulanan bu kısıtlamalar azalarak bitti. En sonunda da 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız, her gün 10.00-20.00 saatleri arasında dışarıya çıkabilme hakkı kazandı. Onlar bu haberi uzun bir zamandan bu yana bekliyordu. Artık her birimiz, sosyal mesafeye uymalı, maskemizi takmalı ve kişisel temizliğimize özen göstermeliyiz. Sokakta maskesiz dolaşan kişileri görüyoruz. Halkımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

TEDBİR ALMAZSAK İSTATİSTİK OLARAK ESKİYE DÖNEBİLİRİZ
Başkan Çakır, açıklamasının sonunda “Hastalık bana bulaşmaz demeyelim, tedbiri elden bırakmayalım. Tedbir almazsak istatistik olarak eskiye dönebiliriz. Bunun için her zaman dikkatli olmalıyız. Parti çalışmalarımızı da yine normalleşme süreci ile birlikte yapmaya başlıyoruz. Sosyal mesafemize dikkat ederek çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İlerleyen dönemde, normalleşme döneminin daha iyiye gitmesi ile birlikte ilçemiz genelinde daha aktif bir görüntü içerisinde olacağız. Her bir vatandaşımıza sağlık diliyorum. Yine söylemek gerekirse, tedbirli olmaya devam edelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.