LASTİK İŞ

ÇAKABEY ANADOLU LİSESİ TAŞINIYOR

Eğitim 04.07.2019 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAKABEY ANADOLU LİSESİ TAŞINIYOR

Dört yıl önce Gölcük Saraylı’da yapımına başlanan Anadolu Lisesi, firmadan dolayı kaynaklanan aksaklıklardan dolayı okul inşaatı yarım kaldı. İkinci ihalesi yapılan Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak 2019 -2020 eğitim öğretim yılında Çakabey Anadolu lisesi taşınacak.

4 yıl önce Gölcük Saraylı mevkiinde Anadolu Lisesi inşaatı yüklenici bir firma tarafından yapımına başladı. Yüklenici firma inşaatın yüzde 70 ni yaptıktan sonra yaşanan bir aksilik ten dolayı okul inşaatının yapımını durdurdu. 09okulun inşaatı tamamlanması için il milli eğitim müdürlüğü tekrar ihaleye çıkarıldı. İhalede bir başka firma tarafından işe başlanarak ve kısa bir süre içerisinde okul inşaatını yaparak tamamladı. Okulun çevre duvarı ve okul bahçesi yapımı hızla devam ediyor. Anadolu Lisesi 2019- 2020 eğitim ve öğretimde hizmet verecektir.  OKULLAR DEĞİŞİYOR Okul inşaatını yerinde inceleyen Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “yeni okulumuzun yapımı kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Sadece okulumuzun çevre duvarı ve okul bahçesi yapımı var. Şu anda ustalar okulun çevre duvarını yapıyorlar. Ardından okul bahçesi yapılarak ve kısa bir sürede geçici teslimi yapılacaktır. Okulumuz ilk firmadan dolayı bir aksilikler yaşanarak yapımı gecikti. Sonuçta okulumuz yapımı tamamlandı. Okulumuz 2019 -2020 eğitim öğretimde hizmete girecek. Bu yeni okulumuza Çakabey Anadolu lisesi taşınarak burada eğitime devam edecek. Çakabey Anadolu Lisesi binasına ise Oyak Ortaokulu taşınarak eğitim verecek. Oyak Ortaokulunun binasına İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu taşınarak 2019 -2020 eğitim öğretimde hizmet verecektir” dedi. Fahri Haner
Dört yıl önce Gölcük Saraylı’da yapımına başlanan Anadolu Lisesi, firmadan dolayı kaynaklanan aksaklıklardan dolayı okul inşaatı yarım kaldı. İkinci ihalesi yapılan Anadolu Lisesi yapımı tamamlanarak 2019 -2020 eğitim öğretim yılında Çakabey Anadolu lisesi taşınacak.

4 yıl önce Gölcük Saraylı mevkiinde Anadolu Lisesi inşaatı yüklenici bir firma tarafından yapımına başladı. Yüklenici firma inşaatın yüzde 70 ni yaptıktan sonra yaşanan bir aksilik ten dolayı okul inşaatının yapımını durdurdu. 09okulun inşaatı tamamlanması için il milli eğitim müdürlüğü tekrar ihaleye çıkarıldı. İhalede bir başka firma tarafından işe başlanarak ve kısa bir süre içerisinde okul inşaatını yaparak tamamladı. Okulun çevre duvarı ve okul bahçesi yapımı hızla devam ediyor. Anadolu Lisesi 2019- 2020 eğitim ve öğretimde hizmet verecektir. 
OKULLAR DEĞİŞİYOR
Okul inşaatını yerinde inceleyen Gölcük İlçe Milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “yeni okulumuzun yapımı kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Sadece okulumuzun çevre duvarı ve okul bahçesi yapımı var. Şu anda ustalar okulun çevre duvarını yapıyorlar. Ardından okul bahçesi yapılarak ve kısa bir sürede geçici teslimi yapılacaktır. Okulumuz ilk firmadan dolayı bir aksilikler yaşanarak yapımı gecikti. Sonuçta okulumuz yapımı tamamlandı. Okulumuz 2019 -2020 eğitim öğretimde hizmete girecek. Bu yeni okulumuza Çakabey Anadolu lisesi taşınarak burada eğitime devam edecek. Çakabey Anadolu Lisesi binasına ise Oyak Ortaokulu taşınarak eğitim verecek. Oyak Ortaokulunun binasına İzzet Emir İmam Hatip Ortaokulu taşınarak 2019 -2020 eğitim öğretimde hizmet verecektir” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.