LASTİK İŞ
ismail

ÇALINAN MALZEMELER AFGAN'LAR DA BULUNDU

Gündem 08.02.2019 - 14:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇALINAN MALZEMELER AFGAN'LAR DA BULUNDU

Bu sabah İslamoğlu otobüs karoser işyerin de çalınan 45 bin liralık iş takımları ve malzemeler Gölcük’te hurdacıda çalışan Afgan uyruklu vatandaşlarda bulundu.

Bu sabaha karşı Tolga Erol’a İslamoğlu otobüs karoser tamiri olan iş yerinde bulunan iş takımları ve malzemeleri çalındı. Olay polise intikal edildi. Olayı araştıran polis kısa bir süre içerisinde Gölcük Eski sanayide hurdacıda çalışan Afgan uyruklu vatandaşlarda çalınan malzemelerin bir kısmı bulundu. Bulunan malzemeleri sahibine telim edilirken hurdacıda bulunan Afgan uyruklu şahıslar bu malzemeleri biz almadık. Bunları alanlar şu anda burada değiller şeklinde ifade verdiler. Polis olayın aydınlanması için Afgan uyruklu vatandaşları gözaltına alarak geniş kapsamlı araştırmaya başladı.   Fahri Haner
Bu sabah İslamoğlu otobüs karoser işyerin de çalınan 45 bin liralık iş takımları ve malzemeler Gölcük’te hurdacıda çalışan Afgan uyruklu vatandaşlarda bulundu.

Bu sabaha karşı Tolga Erol’a İslamoğlu otobüs karoser tamiri olan iş yerinde bulunan iş takımları ve malzemeleri çalındı. Olay polise intikal edildi. Olayı araştıran polis kısa bir süre içerisinde Gölcük Eski sanayide hurdacıda çalışan Afgan uyruklu vatandaşlarda çalınan malzemelerin bir kısmı bulundu. Bulunan malzemeleri sahibine telim edilirken hurdacıda bulunan Afgan uyruklu şahıslar bu malzemeleri biz almadık. Bunları alanlar şu anda burada değiller şeklinde ifade verdiler. Polis olayın aydınlanması için Afgan uyruklu vatandaşları gözaltına alarak geniş kapsamlı araştırmaya başladı.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.