LASTİK İŞ
ismail

ÇALINAN MAZGALLAR RİSK OLUŞTURUYOR

Gündem 28.12.2019 - 11:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇALINAN MAZGALLAR RİSK OLUŞTURUYOR

İzmit sahil otoparkında bulunan mazgalların bilinçsiz kişilerce sökülmesi nedeni ile su giderlerinde tıkanmalar oluyor

Yollarda ve otoparklarda bulunan mazgallar yağışlarda su birikintilerinin oluşmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun yerlere konuluyor. Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasının yanında bulunan ve İzmit şehir merkezinde yoğun bir şekilde kullanılan sahil otoparkındaki mazgallar, bazı bilinçsiz kişilerce yerlerinden sökülüyor.   SU GİDERLERİ TIKANIYOR  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem yol yapımında hem de otopark inşasında su birikintilerinin oluşmaması için mazgalları kullanıyor. Bilinçsiz kişilerin mazgalları yerlerinde çıkarıp sökmesi nedeni ile yaprak ve dal parçaları, su giderlerini tıkıyor. Akabinde yaşanan yağışlarda su birikintileri oluşuyor. Yetkililer su birikintilerinin oluşmaması ve mağduriyetlerin yaşamaması için vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyor.   
İzmit sahil otoparkında bulunan mazgalların bilinçsiz kişilerce sökülmesi nedeni ile su giderlerinde tıkanmalar oluyor

Yollarda ve otoparklarda bulunan mazgallar yağışlarda su birikintilerinin oluşmaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun yerlere konuluyor. Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasının yanında bulunan ve İzmit şehir merkezinde yoğun bir şekilde kullanılan sahil otoparkındaki mazgallar, bazı bilinçsiz kişilerce yerlerinden sökülüyor.

 

SU GİDERLERİ TIKANIYOR 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hem yol yapımında hem de otopark inşasında su birikintilerinin oluşmaması için mazgalları kullanıyor. Bilinçsiz kişilerin mazgalları yerlerinde çıkarıp sökmesi nedeni ile yaprak ve dal parçaları, su giderlerini tıkıyor. Akabinde yaşanan yağışlarda su birikintileri oluşuyor. Yetkililer su birikintilerinin oluşmaması ve mağduriyetlerin yaşamaması için vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyor. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.