LASTİK İŞ
ismail

ÇALINDI DEDİĞİ TIR'I KENDİ SATMIŞ

Gündem 19.01.2018 - 17:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇALINDI DEDİĞİ TIR'I KENDİ SATMIŞ

İZMİT'te, polise TIR'ın çalındığı ihbarında bulunan şoför, aracı sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, 17 Haziran 2017 tarihinde, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Y.K.'ya ait 81 EM 509 plakalı TIR, iddiaya göre, Bağdat Caddesi üzerinde park halindeyken çalındı. Polis, TIR şoförü S.Y.'nin (38) ihbarıyla araştırma başlatırken, MOBESE ve plaka tanıma sisteminden aracın Gebze'de bulunduğunu, bir otomobilin öncülük yaptığını belirledi. Polis, otomobilin sürücüsü M.E.'yi İstanbul Tuzla'da düzenlediği operasyonla yakaladı. M.E., ifadesinde, TIR şoförü S.Y.'nin, aracın çalınmasını planladığını ve A.K. aracılığıyla kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. Polis, A.K.'yi Tuzla'da, TIR şoförü S.Y.'yi ise Derince ilçesindeki evinde gözaltına aldı. TIR şoförü S.Y., iddiaları kabul etmedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından S.Y., M.E. ve A.K., adliyeye sevk edildi.  
İZMİT'te, polise TIR'ın çalındığı ihbarında bulunan şoför, aracı sattığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Olay, 17 Haziran 2017 tarihinde, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Y.K.'ya ait 81 EM 509 plakalı TIR, iddiaya göre, Bağdat Caddesi üzerinde park halindeyken çalındı. Polis, TIR şoförü S.Y.'nin (38) ihbarıyla araştırma başlatırken, MOBESE ve plaka tanıma sisteminden aracın Gebze'de bulunduğunu, bir otomobilin öncülük yaptığını belirledi. Polis, otomobilin sürücüsü M.E.'yi İstanbul Tuzla'da düzenlediği operasyonla yakaladı. M.E., ifadesinde, TIR şoförü S.Y.'nin, aracın çalınmasını planladığını ve A.K. aracılığıyla kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. Polis, A.K.'yi Tuzla'da, TIR şoförü S.Y.'yi ise Derince ilçesindeki evinde gözaltına aldı. TIR şoförü S.Y., iddiaları kabul etmedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından S.Y., M.E. ve A.K., adliyeye sevk edildi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.