ÇALIŞMA BAŞLADI 2 SAAT YOL KAPALI

Gündem 10.07.2019 - 18:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇALIŞMA BAŞLADI 2 SAAT YOL KAPALI

Gölcük Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin altından geçen içme su şebeke borusunun patlamasıyla yolda hasar meydana geldiğinden çalışma başlatıldı.

 Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak altından içme su şebekesi geçiyor. Alttan şebeke suyunun bir andan patlamasıyla Mareşal Fevzi Çakmak ikiye bölerek asfaltın altındaki çakılı ile birlikte yola saçıldı. Olası bir tehlike karşısında Gölcük ilçe emniyet müdürlüğü trafik polis ekipleri olay yerinde gerekli önlemler alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar. Gölcük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde sağanak yağış nedeniyle, ana arter içme suyu hattında meydana gelen patlamadan dolayı yol trafiğe kapatılmış, ekipler derhal müdahale ederek gerekli önlemi almış ve sorunun çözümü için çalışmayı başlatmıştır. Yolda devam çalışmanın 2 saat süreyle devam edeceği ve bitmesi halinde yolun tekrar trafiğe açılacağı bildirildi. Hemşehrilerimize önemle duyurulur.
Gölcük Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesinin altından geçen içme su şebeke borusunun patlamasıyla yolda hasar meydana geldiğinden çalışma başlatıldı.

 Merkez Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak altından içme su şebekesi geçiyor. Alttan şebeke suyunun bir andan patlamasıyla Mareşal Fevzi Çakmak ikiye bölerek asfaltın altındaki çakılı ile birlikte yola saçıldı. Olası bir tehlike karşısında Gölcük ilçe emniyet müdürlüğü trafik polis ekipleri olay yerinde gerekli önlemler alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde akmasını sağladılar.

Gölcük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde sağanak yağış nedeniyle, ana arter içme suyu hattında meydana gelen patlamadan dolayı yol trafiğe kapatılmış, ekipler derhal müdahale ederek gerekli önlemi almış ve sorunun çözümü için çalışmayı başlatmıştır. Yolda devam çalışmanın 2 saat süreyle devam edeceği ve bitmesi halinde yolun tekrar trafiğe açılacağı bildirildi. Hemşehrilerimize önemle duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.