LASTİK İŞ

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

09.10.2017 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmurun kesilip, havanın ısınmasıyla birlikte çeşitli cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına tekrar başladı. Başkan Mehmet Ellibeş, çalışmaların hızla süreceğini ve ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmurun kesilip, havanın ısınmasıyla birlikte çeşitli cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına tekrar başladı. Hızlı bir şekilde asfalt serim işlemi yapan ekipler, bu çalışmalarıyla vatandaşların da yüzünü güldürüyor. Yetkililer  havaların durumuna göre çalışmaların süreceğini belirtti.  “Çalışmalar Hızla Sürecek” Başkan Ellibeş, daha yaşanılır bir kent oluşturmaya gayret ettiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi: Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında sıcak asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizde çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz. Gölcükümüzün geneliyle ihtiyaç duyulan noktalardaki yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir” dedi.  Hedef Yaşam Kalitesini Arttırmak Başkan Ellibeş ayrıca, “Kentlerde özellikle yolların kaliteli olması yaşam kalitesinde doğal olarak yükseltiyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar imar yollarını açma, mevcutta bulunan yollarımızı daha düzgün bir seviyeye gelmesine özen gösterdik. Aynı kararlılık ve azimle hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Gördüğünüz gibi hızla çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon itibariyle bu bölgedeki çalışmaları tamamlayıp halkımızın istifadesine sunacağız” ifadelerini kullandı.
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmurun kesilip, havanın ısınmasıyla birlikte çeşitli cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına tekrar başladı. Başkan Mehmet Ellibeş, çalışmaların hızla süreceğini ve ilçe halkının yaşam kalitesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağmurun kesilip, havanın ısınmasıyla birlikte çeşitli cadde ve sokaklarda yürüttüğü asfaltlama çalışmalarına tekrar başladı. Hızlı bir şekilde asfalt serim işlemi yapan ekipler, bu çalışmalarıyla vatandaşların da yüzünü güldürüyor. Yetkililer  havaların durumuna göre çalışmaların süreceğini belirtti. 
“Çalışmalar Hızla Sürecek”
Başkan Ellibeş, daha yaşanılır bir kent oluşturmaya gayret ettiklerini ifade ederek, şu bilgileri verdi: Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı asfalt ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafında sıcak asfalt dökümü, bakım-onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Bizde çalışmaları sık sık yerinde inceliyoruz. Gölcükümüzün geneliyle ihtiyaç duyulan noktalardaki yol yapım çalışmaları hızla devam etmektedir” dedi. 
Hedef Yaşam Kalitesini Arttırmak
Başkan Ellibeş ayrıca, “Kentlerde özellikle yolların kaliteli olması yaşam kalitesinde doğal olarak yükseltiyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar imar yollarını açma, mevcutta bulunan yollarımızı daha düzgün bir seviyeye gelmesine özen gösterdik. Aynı kararlılık ve azimle hizmetlerimizi artırarak devam ettiriyoruz. Gördüğünüz gibi hızla çalışmalarımız sürüyor. Bu sezon itibariyle bu bölgedeki çalışmaları tamamlayıp halkımızın istifadesine sunacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.