ÇALINAN KÖPRÜ NTV'DE YILIN HIRSIZLIĞI LİSTESİNE GİRDİ

Gölcük 30.12.2013 - 22:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇALINAN KÖPRÜ NTV'DE YILIN HIRSIZLIĞI LİSTESİNE GİRDİ

Geçtiğimiz Mart ayında İhsaniye mahallesi ve Karakaş mahallesini bir birine bağlayan köprünün çalınması NTV tarafınden en komik hırsızlık olayı olarak değerlendirildi.

  NTV 2013 yılında yaşanan unutulmaz haberler listesi hazırladı. NTV en ilginç hırsızlık olayı olarakta İhsaniye Mahallesinden Karakaş mahallesine geçişi sağlayan köprünün çalınması olarak belirtti. NTV tarafından verilen haberde “Mahalle sakinleri 15 yıl önce mahalleden geçen Hisardere’nin üzerine köprü yaptırttı. Bölgeye komşu olan eski Bahçecik Belde Belediyesi'nden yardım alan mahalle sakinleri, ceplerinden de para harcayarak yaptırılan 20 ton ağırlığındaki demir köprü sayesinde dereyi rahatça aşmaya başladı. Hisardere’de ıslah çalışmaları sırasında 20 tonluk köprü nün çalınması ilçede şok etkisi yarattı. Ülkemizde ilk kez bir köprü çalındı” şeklinde verdiler.
Geçtiğimiz Mart ayında İhsaniye mahallesi ve Karakaş mahallesini bir birine bağlayan köprünün çalınması NTV tarafınden en komik hırsızlık olayı olarak değerlendirildi.

 

NTV 2013 yılında yaşanan unutulmaz haberler listesi hazırladı. NTV en ilginç hırsızlık olayı olarakta İhsaniye Mahallesinden Karakaş mahallesine geçişi sağlayan köprünün çalınması olarak belirtti.

NTV tarafından verilen haberde “Mahalle sakinleri 15 yıl önce mahalleden geçen Hisardere’nin üzerine köprü yaptırttı. Bölgeye komşu olan eski Bahçecik Belde Belediyesi'nden yardım alan mahalle sakinleri, ceplerinden de para harcayarak yaptırılan 20 ton ağırlığındaki demir köprü sayesinde dereyi rahatça aşmaya başladı. Hisardere’de ıslah çalışmaları sırasında 20 tonluk köprü nün çalınması ilçede şok etkisi yarattı. Ülkemizde ilk kez bir köprü çalındı” şeklinde verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.