CAM FİLMİNE 219 TL CEZA

29.09.2018 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAM FİLMİNE 219 TL CEZA

SS 70 Nolu Yeniköy Gölcük arasında çalışan Kooperatif üyesi Oktay Sezgin'e denetim yapan UKOME ekipleri tarafından "2 numaralı cam filmi var" gerekçesinden ötürü 219 TL ceza kesildi.

SS 70 Nolu Yeniköy Gölcük arasında çalışan Kooperatif üyesi Oktay Sezgin'e denetim yapan UKOME ekipleri tarafından "2 numaralı cam filmi var" gerekçesinden ötürü 219 TL ceza kesildi. 19 yıldır aynı güzergahta şoförlük yapan Sezgin, 6 ay önce aracını yenilediğini, yetkililere sorup öğrendikten sonra 2 numaralı cam filmi taktırdığını, verilen bu cezaya itiraz edeceğiniz söyledi. "ZATEN ÇOK ZOR PARA KAZANIYORUZ" Cezaya tepkili olan Sezgin, "Arabam, TÜV muayenesinden geçti, sorun olmadı. Eski arabamdaki Kent Kart makinasını yenisine taktırdım. UKOME yetkilileri bir şey demedi. Yani aracımda sorun yoktu, film de onaylanmıştı. Ama yolda denetim yapan UKOME ekibi, camlarda 2 numara film var diye bana 219 TL ceza kestiler. Mazot 7 TL olmuş. Biz zaten çok zor para kazanıyoruz. Böyle cezalar çok canımızı yakıyor. İtiraz edeceğim." dedi.
SS 70 Nolu Yeniköy Gölcük arasında çalışan Kooperatif üyesi Oktay Sezgin'e denetim yapan UKOME ekipleri tarafından "2 numaralı cam filmi var" gerekçesinden ötürü 219 TL ceza kesildi.

SS 70 Nolu Yeniköy Gölcük arasında çalışan Kooperatif üyesi Oktay Sezgin'e denetim yapan UKOME ekipleri tarafından "2 numaralı cam filmi var" gerekçesinden ötürü 219 TL ceza kesildi. 19 yıldır aynı güzergahta şoförlük yapan Sezgin, 6 ay önce aracını yenilediğini, yetkililere sorup öğrendikten sonra 2 numaralı cam filmi taktırdığını, verilen bu cezaya itiraz edeceğiniz söyledi.

"ZATEN ÇOK ZOR PARA KAZANIYORUZ"

Cezaya tepkili olan Sezgin, "Arabam, TÜV muayenesinden geçti, sorun olmadı. Eski arabamdaki Kent Kart makinasını yenisine taktırdım. UKOME yetkilileri bir şey demedi. Yani aracımda sorun yoktu, film de onaylanmıştı. Ama yolda denetim yapan UKOME ekibi, camlarda 2 numara film var diye bana 219 TL ceza kestiler. Mazot 7 TL olmuş. Biz zaten çok zor para kazanıyoruz. Böyle cezalar çok canımızı yakıyor. İtiraz edeceğim." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.