CAM YENİDEN CAM

Eğitim 28.04.2017 - 09:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAM YENİDEN CAM

Şişecam Cam Ambalaj, cam atıkların geri dönüşümünde farkındalığı artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirdiği 'Cam Yeniden Cam' projesini öğrencilere anlatmaya devam ediyor.

Şişecam Cam Ambalaj, cam atıkların geri dönüşümünde farkındalığı artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirdiği 'Cam Yeniden Cam' projesiyle çeşitli etkinlik ve atölyelerle geri dönüşümün önemine dikkat çekecek. Türkiye'nin lider, dünyanın ise dördüncü büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla yürüttüğü 'Cam Yeniden Cam' projesi kapsamında Saraylı İlkokulundaydı.  Projeyi öğrencilere anlatan ve geri camda geri dönüşümün ne kadar önemli olduğunu vurgulayan yetkililer öğrenci ve öğretmenlerin bu konuda daha hassas davranmalarını istediler.  Proje kapsamında; anaokulları ve ilköğretimi kapsayan eğitim faaliyetleriyle çocuklara, sokak aktiviteleriyle toplumun her kesimine, ÇEVKO ile yapılan işbirliğiyle STK'lara, belediyelere hibe edilen cam kumbaraları ve cam ambalaj atığı toplama araçlarıyla yerel yönetimlere, hizmete sunulan cam kırma makineleriyle kafe, otel, restoran gibi işletmelere, cam ambalaj atıklarını yeniden üretimde kullanılabilir hale getiren tesislere verilen teknik ve finansal destekle de özel sektöre ulaşılıyor.
Şişecam Cam Ambalaj, cam atıkların geri dönüşümünde farkındalığı artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirdiği 'Cam Yeniden Cam' projesini öğrencilere anlatmaya devam ediyor.

Şişecam Cam Ambalaj, cam atıkların geri dönüşümünde farkındalığı artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla hayata geçirdiği 'Cam Yeniden Cam' projesiyle çeşitli etkinlik ve atölyelerle geri dönüşümün önemine dikkat çekecek.
Türkiye'nin lider, dünyanın ise dördüncü büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, geri dönüşümde farkındalığı artırmak amacıyla yürüttüğü 'Cam Yeniden Cam' projesi kapsamında Saraylı İlkokulundaydı. 
Projeyi öğrencilere anlatan ve geri camda geri dönüşümün ne kadar önemli olduğunu vurgulayan yetkililer öğrenci ve öğretmenlerin bu konuda daha hassas davranmalarını istediler. 
Proje kapsamında; anaokulları ve ilköğretimi kapsayan eğitim faaliyetleriyle çocuklara, sokak aktiviteleriyle toplumun her kesimine, ÇEVKO ile yapılan işbirliğiyle STK'lara, belediyelere hibe edilen cam kumbaraları ve cam ambalaj atığı toplama araçlarıyla yerel yönetimlere, hizmete sunulan cam kırma makineleriyle kafe, otel, restoran gibi işletmelere, cam ambalaj atıklarını yeniden üretimde kullanılabilir hale getiren tesislere verilen teknik ve finansal destekle de özel sektöre ulaşılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.