LASTİK İŞ

CAMİ AVLUSUNDA VURULDU

08.10.2018 - 15:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAMİ AVLUSUNDA VURULDU

Başiskele’de cami avlusundaki adamı vuran şehir magandaları, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Başiskele Döngel Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde  bulunan Döngel Merkez Camii mevkiinde, cumartesi akşamı ilginç bir olay yaşanmıştı. Arkadaşı ile birlikte cami bahçesinde araç içerisinde oturan Mesut Sel(45), arabayı kullandığı sırada bir anda  yaralandı. Sağ omuzundan kan geldiğini gören arkadaşı hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan Sel’i Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri tarafından, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. ŞEHİR MAGANDALARI YAKALANDI Olay sırasında yaralanan Mesut Sel’in yanında bulunan arkadaşı, polise silah sesinin geldiği noktayı gösterdi. Silah sesinin geldiği bölgede kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bir bahçeden ateş edildiği ve olay yerinde 3 şüpheli olduğunu belirledi. Polis ekipleri O.K., E.T. ve H.Y. isimli 3  kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca şahısların ev ve üzerlerinde yapılan aramada 3 adet silah ve 12 adet mermi ele geçirildi. İşlemleri tamamlanan şüphelilerden H.Y. serbest bırakılırken O.K. ile E.T. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.  
Başiskele’de cami avlusundaki adamı vuran şehir magandaları, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Başiskele Döngel Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde  bulunan Döngel Merkez Camii mevkiinde, cumartesi akşamı ilginç bir olay yaşanmıştı. Arkadaşı ile birlikte cami bahçesinde araç içerisinde oturan Mesut Sel(45), arabayı kullandığı sırada bir anda  yaralandı. Sağ omuzundan kan geldiğini gören arkadaşı hemen polis ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede ulaşan sağlık ekipleri, yaralanan Sel’i Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Başiskele İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekipleri tarafından, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ŞEHİR MAGANDALARI YAKALANDI

Olay sırasında yaralanan Mesut Sel’in yanında bulunan arkadaşı, polise silah sesinin geldiği noktayı gösterdi. Silah sesinin geldiği bölgede kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bir bahçeden ateş edildiği ve olay yerinde 3 şüpheli olduğunu belirledi. Polis ekipleri O.K., E.T. ve H.Y. isimli 3  kişiyi gözaltına aldı. Ayrıca şahısların ev ve üzerlerinde yapılan aramada 3 adet silah ve 12 adet mermi ele geçirildi. İşlemleri tamamlanan şüphelilerden H.Y. serbest bırakılırken O.K. ile E.T. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.