LASTİK İŞ
ismail

CAMİLER RAMAZAN'A HAZIRLANIYOR

Gölcük 20.04.2019 - 16:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAMİLER RAMAZAN'A HAZIRLANIYOR

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekipler, Ramazan ayına sayılı günler kala, ilçemizde bulunan tüm camilerin zemin temizliğini gerçekleştiriyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sezer, “Önceki yıllarda hizmet alımı şeklinde yapılan bu faaliyeti artık kendi ekipmanımızla ve personelimizle gerçekleştiriyoruz. Bu itibarla; hem maliyetleri düşürdük, hem de hizmet kalitesini arttırdık” dedi. Gölcük Belediyesi mübarek Ramazan ayı öncesinde önemli bir hizmete imza atıyor. İlçemizde bulunan tüm Camilerin halı ve zemin temizliğini envanterine kattığı ekipmanla ve ekiple gerçekleştiriyor. Bu yıl Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla halı yıkama makinasını envanterine katarak, camilerin zemin temizliğini gerçekleştiren Gölcük Belediyesi Temizliği İşleri’ne bağlı ekipler, hem maliyetleri düşürerek tasarruf sağladılar, hem de daha titiz bir temizlik gerçekleştirerek memnuniyet seviyesini daha üst noktalara çıkardılar. MALİYETLER DÜŞTÜ Çalışmaları Yeşil Cami’de devam ettiği sırada yerinde kontrol eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şu açıklamayı yaptı: “Bu yıl bir değişiklik yaparak cami zemin temizliği hizmetini kendi ekipmanımızla gerçekleştiriyoruz. Bunun için halı yıkama makinesini belediyemiz demirbaşına dahil ettik. Bunu yapmamızdaki hedef hem maliyetleri düşürmek, hem de daha iyi bir hizmetle, temizlik kalitesini yükseltmekti. Yeşil Cami’de yaptığım kontrolde isabetli bir karar aldığımızı gördüm. Ekiplerimiz, titizlikle tüm camilerimizin temizliğini gerçekleştirmeye devam edecekler” dedi.
Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri’ne bağlı ekipler, Ramazan ayına sayılı günler kala, ilçemizde bulunan tüm camilerin zemin temizliğini gerçekleştiriyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Sezer, “Önceki yıllarda hizmet alımı şeklinde yapılan bu faaliyeti artık kendi ekipmanımızla ve personelimizle gerçekleştiriyoruz. Bu itibarla; hem maliyetleri düşürdük, hem de hizmet kalitesini arttırdık” dedi.

Gölcük Belediyesi mübarek Ramazan ayı öncesinde önemli bir hizmete imza atıyor. İlçemizde bulunan tüm Camilerin halı ve zemin temizliğini envanterine kattığı ekipmanla ve ekiple gerçekleştiriyor. Bu yıl Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in talimatıyla halı yıkama makinasını envanterine katarak, camilerin zemin temizliğini gerçekleştiren Gölcük Belediyesi Temizliği İşleri’ne bağlı ekipler, hem maliyetleri düşürerek tasarruf sağladılar, hem de daha titiz bir temizlik gerçekleştirerek memnuniyet seviyesini daha üst noktalara çıkardılar.

MALİYETLER DÜŞTÜ

Çalışmaları Yeşil Cami’de devam ettiği sırada yerinde kontrol eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şu açıklamayı yaptı: “Bu yıl bir değişiklik yaparak cami zemin temizliği hizmetini kendi ekipmanımızla gerçekleştiriyoruz. Bunun için halı yıkama makinesini belediyemiz demirbaşına dahil ettik. Bunu yapmamızdaki hedef hem maliyetleri düşürmek, hem de daha iyi bir hizmetle, temizlik kalitesini yükseltmekti. Yeşil Cami’de yaptığım kontrolde isabetli bir karar aldığımızı gördüm. Ekiplerimiz, titizlikle tüm camilerimizin temizliğini gerçekleştirmeye devam edecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.