CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

19.05.2017 - 08:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAMİLER RAMAZANA HAZIRLANIYOR

Yardımlaşmanın doruk noktaya çıktığı mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala, Gölcük'te hazırlıklar devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçe genelinde bulunan 86 cami ve mescitte detaylı temizlik çalışması başlattı.

Gölcük genelindeki camilerin temizliği Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği bünyesi'nde oluşturulan bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve İdari İşler Amiri Ahmet Özbay tarafından takip edilen yıkama çalışmaları titizlikle devam ediyor. Ramazan ayı öncesinde başlatılan temizlik çalışması kapsamında; camilerdeki halılar otomatik halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanırken; pencereler, kapılar, camlar ve duvarların da büyük bir titizlikle silindiği gözleniyor. Camilerin temizliğinde halılar yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Halıların temizliğinde özel kokular kullanılıyor. “Ramazan ayının önemini göz önüne alarak, temizliğe ağırlık veriyoruz.” Cami ve ibadethanelerin Ramazan ayında yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerimizin temizliğini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için ilçe genelinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Temizlik çalışmalarımızı Ramazan ayına kadar bitirmiş olacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız yıl boyunca devam ediyor ancak, Ramazan ayının önemini göz önüne alarak, temizliğe ağırlık veriyoruz. Camiler, şehirlerin etrafında şekillendiği ana merkezlerdir. Belediye olarak temizliklerine de büyük önem veriyoruz.” dedi.
Yardımlaşmanın doruk noktaya çıktığı mübarek Ramazan ayına sayılı günler kala, Gölcük'te hazırlıklar devam ediyor. Gölcük Belediyesi, Ramazan'da vatandaşların ibadetlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ilçe genelinde bulunan 86 cami ve mescitte detaylı temizlik çalışması başlattı.


Gölcük genelindeki camilerin temizliği Gölcük Belediyesi İdari İşler Amirliği bünyesi'nde oluşturulan bir ekip tarafından gerçekleştiriliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci ve İdari İşler Amiri Ahmet Özbay tarafından takip edilen yıkama çalışmaları titizlikle devam ediyor. Ramazan ayı öncesinde başlatılan temizlik çalışması kapsamında; camilerdeki halılar otomatik halı yıkama makinesi ve deterjanlı suyla yıkanırken; pencereler, kapılar, camlar ve duvarların da büyük bir titizlikle silindiği gözleniyor. Camilerin temizliğinde halılar yerinden kaldırılmadan vakumlu sanayi tipi makinelerle yıkanıyor. Halıların temizliğinde özel kokular kullanılıyor.

“Ramazan ayının önemini göz önüne alarak, temizliğe ağırlık veriyoruz.”

Cami ve ibadethanelerin Ramazan ayında yoğun olarak kullanıldığına dikkat çeken Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “Vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri için ibadethanelerimizin temizliğini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmeleri için ilçe genelinde titiz bir çalışma yürütüyoruz. Temizlik çalışmalarımızı Ramazan ayına kadar bitirmiş olacağız. Bu yöndeki çalışmalarımız yıl boyunca devam ediyor ancak, Ramazan ayının önemini göz önüne alarak, temizliğe ağırlık veriyoruz. Camiler, şehirlerin etrafında şekillendiği ana merkezlerdir. Belediye olarak temizliklerine de büyük önem veriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.