CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Gölcük 17.10.2015 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Camiler ve din görevliler haftası kapsamında Gölcük Müftülüğü tarafından dün Gölcük Kongre sarayında konferans düzenledi. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman namazla arınma konusunda bilgi verdi.

12 ve 18 Ekim arası camiler ve din görevlileri haftası kapsamında Gölcül ilçe müftülüğü ilçede etkinlikler düzenledi. Haftanın ilk gününde Gölcük Müftüsü Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve daire müdürleri ziyaret etti. Bu etkinlikler kapsamında dün din görevlilerine yönelik Gölcük Kongre sarayında konferans düzenledi. Konferansa Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Konuşmacı Olarak Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman ve din görevlileri ile çok sayıda bayanlar katılım sağladı. Konferans öncesi Gölcük Değirmendere Dört yol cami imamı Mustafa Demir öz Kuran-ı kerim tilavetini okudu. Ardından Diyanet İşleri başkanlığını hazırladığı Slayt gösterisi yapıldı.   Konferansta Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı; “12 Ekim ile 18 Ekim arası Camiler ve din görevlileri haftası münasebeti ile müftülüğümüz tarafından etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında müftülüğümüzce bu gün burada cami ve namazla arınma programını düzenledik. Tabi ki biz din görevlilerimizin çok önemli bir görev yapıyoruz. Bakın Canabi hak her kesi önderinden sorumlu tutuyor. Bizler cenneti hak etmek için bizim üzerimizdeki bu büyük ve önemli görevi yerine getirmeliyiz” dedi. Bu açıklamalarının ardından sonra Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman, konferansta Cami ve Namazla arınma konulu hakkında din görevlilerini bilgilendirdi.      
Camiler ve din görevliler haftası kapsamında Gölcük Müftülüğü tarafından dün Gölcük Kongre sarayında konferans düzenledi. Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman namazla arınma konusunda bilgi verdi.

12 ve 18 Ekim arası camiler ve din görevlileri haftası kapsamında Gölcül ilçe müftülüğü ilçede etkinlikler düzenledi. Haftanın ilk gününde Gölcük Müftüsü Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, belediye başkanı Mehmet Ellibeş ve daire müdürleri ziyaret etti. Bu etkinlikler kapsamında dün din görevlilerine yönelik Gölcük Kongre sarayında konferans düzenledi. Konferansa Gölcük Belediye Başkan yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı, Konuşmacı Olarak Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman ve din görevlileri ile çok sayıda bayanlar katılım sağladı. Konferans öncesi Gölcük Değirmendere Dört yol cami imamı Mustafa Demir öz Kuran-ı kerim tilavetini okudu. Ardından Diyanet İşleri başkanlığını hazırladığı Slayt gösterisi yapıldı.

 

Konferansta Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı; “12 Ekim ile 18 Ekim arası Camiler ve din görevlileri haftası münasebeti ile müftülüğümüz tarafından etkinlikler yapılıyor. Bu etkinlikler kapsamında müftülüğümüzce bu gün burada cami ve namazla arınma programını düzenledik. Tabi ki biz din görevlilerimizin çok önemli bir görev yapıyoruz. Bakın Canabi hak her kesi önderinden sorumlu tutuyor. Bizler cenneti hak etmek için bizim üzerimizdeki bu büyük ve önemli görevi yerine getirmeliyiz” dedi. Bu açıklamalarının ardından sonra Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman, konferansta Cami ve Namazla arınma konulu hakkında din görevlilerini bilgilendirdi.

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.