LASTİK İŞ

CAN, 4. ULUSLARARASI AVRASYA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİNE KATILDI

Gündem 24.10.2020 - 20:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CAN, 4. ULUSLARARASI AVRASYA SOSYAL BİLİMLER KONGRESİNE KATILDI

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can iki ayrı kongreye katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 15-18 Ekim 2020 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Bodrum/Muğla’da düzenlenen 4. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi’nde sözlü bildiri sundu. MASUMİYET İSİMLİ ESERİ SERGİLENDİ İçinde bulunduğumuz süreçte dünyada ve özellikle coğrafyamızda yaşanan olaylara dikkat çekilen kongre kapsamında, bir de karma sergi düzenlendi. Aynı zamanda kongre kurullarında da görev yapan Can, Kongre Karma Sergisi’ne “Masumiyet” isimli bir eseri ile katıldı. ONLİNE GERÇEKLEŞTİ Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Uygulanabilir Bilgi teması ile I. Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, 2-4 Nisan 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Malta Üniversitesi, İzmir Kavram MYO, Balıkesir Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen kongrede, Doç. Dr. Mine Can “Müze ve Özel Koleksiyonlara Ait Tekstil Grubu Eserler Üzerinde Yer Alan Desenlerin Günümüze Uygun Tasarımlarda Kullanılması” konulu sözlü bildirisini online olarak sundu.  
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can iki ayrı kongreye katıldı.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, 15-18 Ekim 2020 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ev sahipliğinde Bodrum/Muğla’da düzenlenen 4. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi’nde sözlü bildiri sundu.

MASUMİYET İSİMLİ ESERİ SERGİLENDİ

İçinde bulunduğumuz süreçte dünyada ve özellikle coğrafyamızda yaşanan olaylara dikkat çekilen kongre kapsamında, bir de karma sergi düzenlendi. Aynı zamanda kongre kurullarında da görev yapan Can, Kongre Karma Sergisi’ne “Masumiyet” isimli bir eseri ile katıldı.

ONLİNE GERÇEKLEŞTİ

Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Uygulanabilir Bilgi teması ile I. Uygulamalı Sosyal Bilimler Kongresi, 2-4 Nisan 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirildi. Malta Üniversitesi, İzmir Kavram MYO, Balıkesir Üniversitesi ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Turizm Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen kongrede, Doç. Dr. Mine Can “Müze ve Özel Koleksiyonlara Ait Tekstil Grubu Eserler Üzerinde Yer Alan Desenlerin Günümüze Uygun Tasarımlarda Kullanılması” konulu sözlü bildirisini online olarak sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.