CAN’DAN BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

22.01.2020 - 13:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAN’DAN BAŞKAN SEZER’E ZİYARET

KOÜ Değirmendere MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Müdürlük ataması yapılan KoÜ Değirmendere MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, ilk ziyaretini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e yaptı. Can “Belediye Başkanımızla Gölcük Vizyon projelerinin değerlendirmesini yaptık. Belediye ve Üniversite iş birliği ile ilçemize çok güzel projeler yapacağız”dedi. Başkan Sezer “2023 Vizyon projelerimiz bizim için değerli . Kocaeli Üniversitesi Değirmendere MYO bizim için önem taşıyan Okullarımız arasındadır. Her zaman yanınızdayız. Yeni Görevinizde başarılar dilerim”dedi.
KOÜ Değirmendere MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Müdürlük ataması yapılan KoÜ Değirmendere MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, ilk ziyaretini Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e yaptı. Can “Belediye Başkanımızla Gölcük Vizyon projelerinin değerlendirmesini yaptık. Belediye ve Üniversite iş birliği ile ilçemize çok güzel projeler yapacağız”dedi.
Başkan Sezer “2023 Vizyon projelerimiz bizim için değerli . Kocaeli Üniversitesi Değirmendere MYO bizim için önem taşıyan Okullarımız arasındadır. Her zaman yanınızdayız. Yeni Görevinizde başarılar dilerim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.