CAN DOSTLAR BULUŞMASI

17.09.2019 - 11:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAN DOSTLAR BULUŞMASI

Kocaeli Can Dostları Hayvanlar ve Doğa İçin Organizasyon Derneği yoğun katılımlı bir kahvaltıda Değirmendere Yalı Evlerinde bir araya geldi.

Kocaeli Can Dostları Hayvanlar ve Doğa İçin Organizasyon Derneği yoğun katılımlı bir kahvaltıda Değirmendere Yalı Evlerinde bir araya geldi. Kahvaltı programı bilgilendirme, değerlendirme, istişare yönünden çok verimli geçti.Dernek Başkanı Sibel ERDEM konuşmasında; Derneğin kurulalı 4 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen kısıtlı imkanlarda , bu zorlu kuruluş sürecini çok verimli geçirdiklerini ve güzel işler başardıklarını söyleyerek bir kaçı hakkında bilgilendirme yaptı.- Çok sayıda sokak hayvanı sahiplendirildi- Sokakta besleme yapanlara ilaç ve mama desteğinde bulunuldu.- Mobil araçlarda kedi kısırlaştırmaları hakkında aracılık ve yönlendirme yapıldı.- Hayvan Koruma Gönüllüleri Başvuruları Alındı.- Kandıra rehabilitasyon merkezine kendi imkanlarımızla çok sayıda hayvan götürülüp tedavi , aşılama ve kısırlaştırılmaları yaptırıldı.- Sosyal medya hesaplarımızda çok sayıda ilan yayınlayarak takibini yapmaya devam ediyoruz.              Faaliyet ve organizasyonlarımıza şevk ile devam edeceğiz. Can Dostları ekibime , kahvaltı programına katılan ve özel sebeplerden dolayı katılamayan tüm gönüllü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum..
Kocaeli Can Dostları Hayvanlar ve Doğa İçin Organizasyon Derneği yoğun katılımlı bir kahvaltıda Değirmendere Yalı Evlerinde bir araya geldi.

Kocaeli Can Dostları Hayvanlar ve Doğa İçin Organizasyon Derneği yoğun katılımlı bir kahvaltıda Değirmendere Yalı Evlerinde bir araya geldi. Kahvaltı programı bilgilendirme, değerlendirme, istişare yönünden çok verimli geçti.Dernek Başkanı Sibel ERDEM konuşmasında; Derneğin kurulalı 4 ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen kısıtlı imkanlarda , bu zorlu kuruluş sürecini çok verimli geçirdiklerini ve güzel işler başardıklarını söyleyerek bir kaçı hakkında bilgilendirme yaptı.- Çok sayıda sokak hayvanı sahiplendirildi- Sokakta besleme yapanlara ilaç ve mama desteğinde bulunuldu.- Mobil araçlarda kedi kısırlaştırmaları hakkında aracılık ve yönlendirme yapıldı.- Hayvan Koruma Gönüllüleri Başvuruları Alındı.- Kandıra rehabilitasyon merkezine kendi imkanlarımızla çok sayıda hayvan götürülüp tedavi , aşılama ve kısırlaştırılmaları yaptırıldı.- Sosyal medya hesaplarımızda çok sayıda ilan yayınlayarak takibini yapmaya devam ediyoruz.             

Faaliyet ve organizasyonlarımıza şevk ile devam edeceğiz. Can Dostları ekibime , kahvaltı programına katılan ve özel sebeplerden dolayı katılamayan tüm gönüllü arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.