LASTİK İŞ

CAN TAY TEMİZLİK EV VE İŞ YERLERİNİZİ DEZENFEKTE EDİYOR

Gündem 30.03.2020 - 14:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CAN TAY TEMİZLİK EV VE İŞ YERLERİNİZİ DEZENFEKTE EDİYOR

Gölcük’te ev, bina ve inşaat temizliğini itina ile yapan Can Tay Temizlik, yaşanan Korona virüsünden korunmak içi bina ve evlerde Dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Gölcük’te uzun zamandan beri ev, inşaat ve bina temizliğini yapan Can Tay Temizlik aynı zamanda iş istihdamını sağlıyor. Çin’de başlayan Korona virüsüne karşı mücadele kapsamında binaları ve evleri dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Çalışmaları ile ilgili bilgi veren Can Tay Temizlik firması Sahibi Çetin Kocatürk şu açıklamalarda bulundu.   Çetin Kocatürk; “biz firma olarak uzun yıllardan beri ilçemizde Can Tay Temizlik firması olarak bina, ev ve inşaat temizliklerini itina ile yaparken hijyene çok önem veriyoruz. Çin’de başlayan Korona Virüsü ülkemize de bulaştı. Tabi ki devlet yetkililerimiz önlem alma çalışmalarını yaparken, bizde firma sahibi olarak bu zor günlerimizde temizlik yanı sıra bina, evlerde bu virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarımıza iyi ve eğitimli ekiplerimizle birlikte başladık” şeklinde ifade etti.   Fahri Haner      
Gölcük’te ev, bina ve inşaat temizliğini itina ile yapan Can Tay Temizlik, yaşanan Korona virüsünden korunmak içi bina ve evlerde Dezenfeksiyon çalışmalarına başladı.

Gölcük’te uzun zamandan beri ev, inşaat ve bina temizliğini yapan Can Tay Temizlik aynı zamanda iş istihdamını sağlıyor. Çin’de başlayan Korona virüsüne karşı mücadele kapsamında binaları ve evleri dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Çalışmaları ile ilgili bilgi veren Can Tay Temizlik firması Sahibi Çetin Kocatürk şu açıklamalarda bulundu.

 

Çetin Kocatürk; “biz firma olarak uzun yıllardan beri ilçemizde Can Tay Temizlik firması olarak bina, ev ve inşaat temizliklerini itina ile yaparken hijyene çok önem veriyoruz. Çin’de başlayan Korona Virüsü ülkemize de bulaştı. Tabi ki devlet yetkililerimiz önlem alma çalışmalarını yaparken, bizde firma sahibi olarak bu zor günlerimizde temizlik yanı sıra bina, evlerde bu virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarımıza iyi ve eğitimli ekiplerimizle birlikte başladık” şeklinde ifade etti.

 

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.