LASTİK İŞ

ÇANAKÇI ''ÇİFTÇİ ÜRETMESE TÜRKİYE AÇ KALIR''

Gündem 11.06.2020 - 16:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇANAKÇI ''ÇİFTÇİ ÜRETMESE TÜRKİYE AÇ KALIR''

Türkiye ekonomisinde üretimin önemli olduğunu belirten Gölcük Ziraat odası Başkanı Bekir Çanakçı “üretim için çiftçilere destek verilmeli. Çünkü biz üretmezsek Türkiye aç kalır” dedi.

Türkiye ekonomisinde üretimin önemli olduğunu belirten Gölcük Ziraat odası Başkanı Bekir Çanakçı şunları dile getirdi. Başkan çanakçı; “öncelikle şunu belirteyim, bu aşamada orman ve Tarım bakanlığının çiftçilere yapmakta olduğu her türlü destekler için ve bu destekler için müracaat süresi Haziran mesai bitimine kadar devam ediyor. Çiftçilere her yıl ödenmekte olan Mazot, gübre ve hububat destekleri için Çiftçiler dosyalarını ziraat odalarında güncelleyerek ilçe tarım müdürlüklerine teslim ediyorlar. Dosyalarını teslim etmeyen çiftçiler yardımlardan yararlanamayacaklar. Onun için çiftçilerimiz mutlaka dosyalarını yaptırmalıdırlar.  YENİ ÜYLERE KAYIT YAPTIRMALI Bu sene çiftçi kayıt sistemine yeni üyeler kayıt yaptırmaktadır. Tarıma olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Bu bir gerçek. COVİD-  19 salgınından sonra insanlarımız toprağın değerini, kıymetini daha da iyi anladılar. Buda bir gerçek. Bu gerçeği herkesin ekip biçtiği ile görülüyor. Buda bizim için sevindiricidir. Bu pandemi döneminde insanlarımız üretmek için adeta seferber oldu. İnsanlarımızın ekim ve dikim için seferber olurken devletimizde duyarlı olarak çiftçilerimize ne kadar destek olursa o kadar üretim artar. Buda ülkemizin ekonomisinin canlı tutacağını gösteriyor. Çünkü üretmezsek Türkiye aç kalır. Biz çiftçiler olarak bu olaya asla müsaade etmeyiz. Üretimde devlet desteği çok önemlidir. COVİD -19 salgınından sonra çiftçimizin değeri artmıştır” dedi. Fahri Haner
Türkiye ekonomisinde üretimin önemli olduğunu belirten Gölcük Ziraat odası Başkanı Bekir Çanakçı “üretim için çiftçilere destek verilmeli. Çünkü biz üretmezsek Türkiye aç kalır” dedi.

Türkiye ekonomisinde üretimin önemli olduğunu belirten Gölcük Ziraat odası Başkanı Bekir Çanakçı şunları dile getirdi. Başkan çanakçı; “öncelikle şunu belirteyim, bu aşamada orman ve Tarım bakanlığının çiftçilere yapmakta olduğu her türlü destekler için ve bu destekler için müracaat süresi Haziran mesai bitimine kadar devam ediyor. Çiftçilere her yıl ödenmekte olan Mazot, gübre ve hububat destekleri için Çiftçiler dosyalarını ziraat odalarında güncelleyerek ilçe tarım müdürlüklerine teslim ediyorlar. Dosyalarını teslim etmeyen çiftçiler yardımlardan yararlanamayacaklar. Onun için çiftçilerimiz mutlaka dosyalarını yaptırmalıdırlar. 

YENİ ÜYLERE KAYIT YAPTIRMALI
Bu sene çiftçi kayıt sistemine yeni üyeler kayıt yaptırmaktadır. Tarıma olan ilgi gün geçtikçe artmaktadır. Bu bir gerçek. COVİD-  19 salgınından sonra insanlarımız toprağın değerini, kıymetini daha da iyi anladılar. Buda bir gerçek. Bu gerçeği herkesin ekip biçtiği ile görülüyor. Buda bizim için sevindiricidir. Bu pandemi döneminde insanlarımız üretmek için adeta seferber oldu. İnsanlarımızın ekim ve dikim için seferber olurken devletimizde duyarlı olarak çiftçilerimize ne kadar destek olursa o kadar üretim artar. Buda ülkemizin ekonomisinin canlı tutacağını gösteriyor. Çünkü üretmezsek Türkiye aç kalır. Biz çiftçiler olarak bu olaya asla müsaade etmeyiz. Üretimde devlet desteği çok önemlidir. COVİD -19 salgınından sonra çiftçimizin değeri artmıştır” dedi.
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.