Çanakçı “Sokakta Meyve Satılmasın”

Ekonomi 19.08.2013 - 22:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Çanakçı “Sokakta Meyve Satılmasın”

Gölcük Belediyesi tarafından kurulan köylü pazarı umduğu ilgiyi bulamazken köşe başlarında meyve ve sebze satışları devam ediyor.

Köşe başlarında tezgâh kurup meyve ve sebze satışlarına bayramdan sonra izin verilmeyeceğini belirten Gölcük Zabıta Amirliğinin bu uyarısına rağmen sokak başlarında ve dükkan önlerinde meyve satışları devam ediyor. PAZAR KAPANMAYACAK Köylü pazarının kapanacağı söylentilerine cevap veren Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı “Köylü pazarının kapanacağı söylentileri yalan. Köylüyü pazara alıştırmak gerekiyor. Köşe başında yapılan satışlar Köylü pazarına zarar veriyor. Sokakta satış yapanlar zabıta ekipleri tarafından Köylü Pazarına yönlendirilmesi gerekiyor. Bayram sonrası köşe başında satışlara izin vermeyeceğini açıklayan Gölcük Zabıta Amirliği’nin gerekli olan uygulamayı biran önce yapmaları gerekiyor. Herkes köşe başında bir şeyler satmaya başlarsa ilçemizde bulunan manavların da sıkıntı yaşayacak. Manavlar kira ödüyor vergi veriyor maaş veriyor sigorta ödüyor. Onlarda bu kadar ödeme yapmak yerine köşe başlarında ürün satsınlar. Bu duruma bir çözüm gerekiyor” dedi.
Gölcük Belediyesi tarafından kurulan köylü pazarı umduğu ilgiyi bulamazken köşe başlarında meyve ve sebze satışları devam ediyor.

Köşe başlarında tezgâh kurup meyve ve sebze satışlarına bayramdan sonra izin verilmeyeceğini belirten Gölcük Zabıta Amirliğinin bu uyarısına rağmen sokak başlarında ve dükkan önlerinde meyve satışları devam ediyor.

PAZAR KAPANMAYACAK

Köylü pazarının kapanacağı söylentilerine cevap veren Ziraat Odası Başkanı Bekir Çanakçı “Köylü pazarının kapanacağı söylentileri yalan. Köylüyü pazara alıştırmak gerekiyor. Köşe başında yapılan satışlar Köylü pazarına zarar veriyor. Sokakta satış yapanlar zabıta ekipleri tarafından Köylü Pazarına yönlendirilmesi gerekiyor. Bayram sonrası köşe başında satışlara izin vermeyeceğini açıklayan Gölcük Zabıta Amirliği’nin gerekli olan uygulamayı biran önce yapmaları gerekiyor.

Herkes köşe başında bir şeyler satmaya başlarsa ilçemizde bulunan manavların da sıkıntı yaşayacak. Manavlar kira ödüyor vergi veriyor maaş veriyor sigorta ödüyor. Onlarda bu kadar ödeme yapmak yerine köşe başlarında ürün satsınlar. Bu duruma bir çözüm gerekiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.