LASTİK İŞ
ismail

ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’E GELİYOR

Gündem 06.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’E GELİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 10 Ağustos Pazartesi günü, 12.00 ile 21.00 saatleri arasında Gölcük Anıtpark’a gelecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de saat 12.00’da yapılacak açılışa katılacak, ayrıca Mehter Takımı gösteri de yapılacak. ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’E TAŞINACAK Dış ses, ambiyans ve tasarımlar ile “Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale” ülküsüyle Çanakkale ruhu Gölcük’e taşınacak. İçeriğinde; Çanakkale Savaşı ile ilgili resimler, fotoğraflar ve çeşitli görsel materyaller yer alacak. Ayrıca; o günleri anlatan videolarda ziyaretçilere izletilecek. GENÇ KUŞAKLARA ÖĞRETİLECEK Genç kuşaklara, Çanakkale ruhunu yaşatarak öğretmeyi hedefleyen Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’nin ilçede büyük ilgiyle karşılanması bekleniyor. Tabii ki Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulacak. 
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ‘Gezgin Kültür Festivali’ kapsamında yapılan Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, 10 Ağustos Pazartesi günü, 12.00 ile 21.00 saatleri arasında Gölcük Anıtpark’a gelecek.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’de saat 12.00’da yapılacak açılışa katılacak, ayrıca Mehter Takımı gösteri de yapılacak.

ÇANAKKALE RUHU GÖLCÜK’E TAŞINACAK

Dış ses, ambiyans ve tasarımlar ile “Al Sancağın Dalgalandığı Her Yerdir Çanakkale” ülküsüyle Çanakkale ruhu Gölcük’e taşınacak. İçeriğinde; Çanakkale Savaşı ile ilgili resimler, fotoğraflar ve çeşitli görsel materyaller yer alacak. Ayrıca; o günleri anlatan videolarda ziyaretçilere izletilecek.

GENÇ KUŞAKLARA ÖĞRETİLECEK

Genç kuşaklara, Çanakkale ruhunu yaşatarak öğretmeyi hedefleyen Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi’nin ilçede büyük ilgiyle karşılanması bekleniyor. Tabii ki Korona Virüs tedbirleri nedeniyle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyulacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.