LASTİK İŞ
ismail

ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZE GÖLCÜK'DE

10.08.2020 - 14:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇANAKKALE SAVAŞLARI MOBİL MÜZE GÖLCÜK'DE

KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'nın "Gezgin Kültür Festivali" kapsamında hayata geçirdiği, "Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi", Gölcük Anıt Parkta Mehteran eşliğinde sergilendi.

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Gölcük Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından ziyarete açıldı. Alanda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibi gösteri yaptı. Gösteri sonrasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, AK Parti İlçe Başkanı çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş sergiyi gezdi. İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resimlerin, fotoğrafların, çeşitli görsel materyallerin ve videoların izletileceği ekranların, Çanakkale cephesinden günümüze kalan çeşitli objelerin sergilendiği Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Çanakkale ruhunu yaşattı. Müze gün boyu ziyarete açık kalacak.
KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'nın "Gezgin Kültür Festivali" kapsamında hayata geçirdiği, "Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi", Gölcük Anıt Parkta Mehteran eşliğinde sergilendi.

Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Gölcük Anıtpark Meydanı’nda düzenlenen törenin ardından ziyarete açıldı. Alanda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran ekibi gösteri yaptı. Gösteri sonrasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, AK Parti İlçe Başkanı çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş sergiyi gezdi.

İçerisinde Çanakkale Savaşı ile ilgili resimlerin, fotoğrafların, çeşitli görsel materyallerin ve videoların izletileceği ekranların, Çanakkale cephesinden günümüze kalan çeşitli objelerin sergilendiği Çanakkale Savaşları Mobil Müzesi, Çanakkale ruhunu yaşattı. Müze gün boyu ziyarete açık kalacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.