LASTİK İŞ
ismail

ÇANAKKALE ZAFERİ EN BÜYÜK KAHRAMANLIKTIR

Gündem 17.03.2017 - 13:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇANAKKALE ZAFERİ EN BÜYÜK KAHRAMANLIKTIR

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi, tarihin eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğu kadar, Kurtuluş Savaşına ve nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda da çok önemli bir kilometre taşıdır.

Başkan Ellibeş, Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek Çanakkale'de işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlar, bugün bizim millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temeller üzerine oturduğunu bütün dünyaya en gür sesle ilan etmiştir. İnanıyorum ki, o yüksek ruh, o millet şuuru, o vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen makes bulacaktır.   Türk Milleti, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak yokluklar içindeyken bile Çanakkale geçilmez dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de bu ruhtur, bu inançtır. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes mirası her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşımakta kararlıyız.   Bundan 102 yıl evvel Çanakkale'de yazılan kahramanlık destanı, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lider ortaya çıkarmıştır. Cumhuriyetimizi temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken şehitlerimizin mukaddes emanetinden güç almalı, bizi millet yapan değerleri canlı tutmalı, yüceltmeliyiz. Şehitler diyarı Çanakkale, dünya durdukça aziz milletin bağımsızlık sembolü olarak var olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı ve bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz dedi
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 102. yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi, tarihin eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biri olduğu kadar, Kurtuluş Savaşına ve nihayetinde Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda da çok önemli bir kilometre taşıdır.

Başkan Ellibeş, Vatan topraklarının dört bir yanından gelerek Çanakkale'de işgal kuvvetlerine geçit vermeyen kahramanlar, bugün bizim millet olarak sahip olduğumuz birlik ve beraberliğin ne kadar sağlam temeller üzerine oturduğunu bütün dünyaya en gür sesle ilan etmiştir. İnanıyorum ki, o yüksek ruh, o millet şuuru, o vatan sevgisi bu topraklar üzerinde ebediyen makes bulacaktır.

 

Türk Milleti, tarihin zorlu sınavlarından geçerek bugünlere ulaşmıştır. Millet olarak yokluklar içindeyken bile Çanakkale geçilmez dedirten sağlam bir inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de bu ruhtur, bu inançtır. Milletçe, şehitlerimizin bize bıraktığı mukaddes mirası her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşımakta kararlıyız.

 

Bundan 102 yıl evvel Çanakkale'de yazılan kahramanlık destanı, eşsiz bir zaferin yanında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi büyük bir komutan ve lider ortaya çıkarmıştır. Cumhuriyetimizi temel ilke ve nitelikleriyle geleceğe, dünya milletleri arasında hak ettiği konuma taşımak için mücadele verirken şehitlerimizin mukaddes emanetinden güç almalı, bizi millet yapan değerleri canlı tutmalı, yüceltmeliyiz. Şehitler diyarı Çanakkale, dünya durdukça aziz milletin bağımsızlık sembolü olarak var olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı ve bütün şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.