ÇANAKKALE FOTOĞRAFLARLA ANLATILDI

18.03.2015 - 21:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇANAKKALE FOTOĞRAFLARLA ANLATILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından Sanat Galerisinde Çanakkale Savaşı Ahmet Uslu’nun Özel Koleksiyon Fotoğrafları sergilendi.

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Bilge Saral, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Yavuz, Karikatür Sanatçısı Yaşar Tosun, Sanat Galerisi Müdürü Dilek Perçin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Nurten Turnalı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. ZAFERİMİZİN 100. YILINI KUTLUYORUZ Kaymakam Adem Yazıcı, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek düşüncelerini dile getirdi. Yazıcı “Bugün ülkemiz için çok önemli bir gün. Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünü güzel etkinliklerle kutluyoruz. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile güzel etkinlikler yapıldı, bu hafta yapılmaya devam edilecek. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Belediye başkanı Mehmet Ellibeş ise açıklamasında arşivin Gölcük Belediyesi’ne verildiğini belirterek “1915 Çanakkale Savaşı özel koleksiyon fotoğraf sergisi için burada toplanmış bulunuyoruz. Sergimizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Sergimizin bundan sonra belediyemizin arşivinde bulunacağını belirtmek isterim” dedi. 
18 Mart Çanakkale Zaferi 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Gölcük Belediyesi tarafından Sanat Galerisinde Çanakkale Savaşı Ahmet Uslu’nun Özel Koleksiyon Fotoğrafları sergilendi.

Programa Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş, Türkiye Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Bilge Saral, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Yavuz, Karikatür Sanatçısı Yaşar Tosun, Sanat Galerisi Müdürü Dilek Perçin, Kent Konseyi Kadın Meclisi Nurten Turnalı, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

ZAFERİMİZİN 100. YILINI KUTLUYORUZ

Kaymakam Adem Yazıcı, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek düşüncelerini dile getirdi. Yazıcı “Bugün ülkemiz için çok önemli bir gün. Çanakkale Zaferinin 100. Yıl dönümünü güzel etkinliklerle kutluyoruz. Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz işbirliği ile güzel etkinlikler yapıldı, bu hafta yapılmaya devam edilecek. Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. Belediye başkanı Mehmet Ellibeş ise açıklamasında arşivin Gölcük Belediyesi’ne verildiğini belirterek “1915 Çanakkale Savaşı özel koleksiyon fotoğraf sergisi için burada toplanmış bulunuyoruz. Sergimizin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca Sergimizin bundan sonra belediyemizin arşivinde bulunacağını belirtmek isterim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.