CANSU İLE UFUK'UN MUTLULUĞU

23.08.2017 - 13:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CANSU İLE UFUK'UN MUTLULUĞU

Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizin en köklü ve değerli ailelerinden olan Yılmaz ve Karagöz ailelerin çocukları, Cansu ve Ufuk Başiskele Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdiler. Nikahın en önemli konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu

ONUR KONUĞU FİKRİ IŞIK OLDU İlçemizin yakından tanıdığı, Yılko Yapı’nın ortaklarından Ali Yılmaz ve Yasemin Yılmaz’ın güzel kızları Cansu ile yine ilçemizin yakından tanığı Trakyalılar Derneği ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu eski Başkanı Pirelli çalışanlarından Orhan Karagöz ile Gülten Karagöz çiftinin yakışlıklı oğulları Ufuk, geçtiğimiz Başiskele Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen, rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdiler. Nikahın en önemli konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu. Her iki alie yakınlarının büyük ilgi gösterdiği düğün törenine, ilçemizden de pek çok isim katıldı.   CANSU VE UFUK MUTLULUĞA UÇTU Davetlilerin adeta takı kuyruğuna girdiği düğünde, Cansu ve Ufuk’un mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yılmaz ve Karagöz ailelerinin kusursuz bir evsahipliği gösterdiği, daha çok konuşulacağa benziyor. Düğün töreni sonrası, Yılmaz ve Karagöz aileleri, zafer kazanmış komutan edasıyla, mutluluklarını davetlilerle paylaşırken, genç çiftler, Cansu ve Ufuk, hiç kimseye söylemedikleri bir tatil yöresine balayına gittiler. Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, bizde Yılmaz ve Karagöz ailerini tebrik ediyor, Cancu ve Ufuk’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Geçtiğimiz hafta sonu ilçemizin en köklü ve değerli ailelerinden olan Yılmaz ve Karagöz ailelerin çocukları, Cansu ve Ufuk Başiskele Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdiler. Nikahın en önemli konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu

ONUR KONUĞU FİKRİ IŞIK OLDU

İlçemizin yakından tanıdığı, Yılko Yapı’nın ortaklarından Ali Yılmaz ve Yasemin Yılmaz’ın güzel kızları Cansu ile yine ilçemizin yakından tanığı Trakyalılar Derneği ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu eski Başkanı Pirelli çalışanlarından Orhan Karagöz ile Gülten Karagöz çiftinin yakışlıklı oğulları Ufuk, geçtiğimiz Başiskele Wellborn Luxury Hotel’de düzenlenen, rüya gibi düğün töreni ile dünya evine girdiler. Nikahın en önemli konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık oldu. Her iki alie yakınlarının büyük ilgi gösterdiği düğün törenine, ilçemizden de pek çok isim katıldı.

 

CANSU VE UFUK MUTLULUĞA UÇTU

Davetlilerin adeta takı kuyruğuna girdiği düğünde, Cansu ve Ufuk’un mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Yılmaz ve Karagöz ailelerinin kusursuz bir evsahipliği gösterdiği, daha çok konuşulacağa benziyor. Düğün töreni sonrası, Yılmaz ve Karagöz aileleri, zafer kazanmış komutan edasıyla, mutluluklarını davetlilerle paylaşırken, genç çiftler, Cansu ve Ufuk, hiç kimseye söylemedikleri bir tatil yöresine balayına gittiler. Yeni Gölcük  Gazetesi olarak, bizde Yılmaz ve Karagöz ailerini tebrik ediyor, Cancu ve Ufuk’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.