CANSU VE UFUK'UN NİKAHI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

14.08.2017 - 09:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CANSU VE UFUK'UN NİKAHI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Hafta sonu yani 19 Ağustos Cumartesi günü, Başiskele Wellborn Luxury Otel'de öyle bir nikah töreni varki, tüm Gölcük'ü Başiskele'ye taşıyacak bir nikah olacak. Çünkü bir tarafta Yılmaz ailesi, bir tarafta Karagöz ailesi. Her iki ailede ilçemizin en köklü ve değerli aileleri. Kız tarafı olan Yılmaz ailesinin büyüğü Ali Yılmaz (Yılko Ali) ile Yasemin Yılmaz'ın zarif ve bir o kadar güzel kızları Cansu ile Aslen Trakyalı olan ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu eski Başkanı Orhan Karagöz ile Gülten Karagöz çiftinin yakışıklı oğulları Ufuk, cumartesi günü Dünyaevine girmek için geri sayıma başladılar.  Bir yandan Yılmaz ailesi, bir yandan Karagöz ailesi, bugünlerde harıl harıl daveteyie dağıtmakla meşguller. Gölcük'ün tanınmış iki ailesi olan Yılmaz ve Karagöz ailelerini dünür yapacak bu nikah, olana kadar ve olduktan sonra çok konuluşacak bir nikah olması bekleniyor.  Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, şimdiden Yılmaz ve Karagöz ailelerini tebrik ediyor, genç kardeşlerimiz olan Cansu ve Ufuk'a, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Hafta sonu yani 19 Ağustos Cumartesi günü, Başiskele Wellborn Luxury Otel'de öyle bir nikah töreni varki, tüm Gölcük'ü Başiskele'ye taşıyacak bir nikah olacak. Çünkü bir tarafta Yılmaz ailesi, bir tarafta Karagöz ailesi. Her iki ailede ilçemizin en köklü ve değerli aileleri.
Kız tarafı olan Yılmaz ailesinin büyüğü Ali Yılmaz (Yılko Ali) ile Yasemin Yılmaz'ın zarif ve bir o kadar güzel kızları Cansu ile Aslen Trakyalı olan ve Gölcük Kültür Dernekleri Platformu eski Başkanı Orhan Karagöz ile Gülten Karagöz çiftinin yakışıklı oğulları Ufuk, cumartesi günü Dünyaevine girmek için geri sayıma başladılar. 
Bir yandan Yılmaz ailesi, bir yandan Karagöz ailesi, bugünlerde harıl harıl daveteyie dağıtmakla meşguller. Gölcük'ün tanınmış iki ailesi olan Yılmaz ve Karagöz ailelerini dünür yapacak bu nikah, olana kadar ve olduktan sonra çok konuluşacak bir nikah olması bekleniyor. 
Bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, şimdiden Yılmaz ve Karagöz ailelerini tebrik ediyor, genç kardeşlerimiz olan Cansu ve Ufuk'a, ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.