LASTİK İŞ
ismail

ÇARDAK ''KAZANMAK ZORUNDAYIZ''

Spor 18.03.2020 - 15:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARDAK ''KAZANMAK ZORUNDAYIZ''

Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak dünkü antrenmanı yakından takip etti. Çardak futbolcularla birebir konuştu.

Başkan Hüseyin Çardak futbolcular ile teker teker konuşmanın ardından futbolculara uyarılarda bulundu. Bu hafta sonu oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı bizim için çok önemli kazanmak zorundayız. Futbolcularımız ile birebir konuşup onları uyarılarda bulunarak bu maçın çok önemli olduğunu ve kazanmak zorunda olduğumuzu dile getirdiğini ifade etti. UZUNER'PANİK YOK'' Hafta sonu oynayacakları Yeşilyurt Belediyespor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda devam eden Gölcükspor’da Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner önemli ve geleceğe yönelik umut dolu açıklamalarda bulundu. İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçten  kulüp olarak alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Camia olarak işin ne kadar ciddi olduğunun bilincindeyiz. Gerekli önlemler alınacak, konuşmalar ve dokunuşlar yapılacaktır.
Gölcükspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çardak dünkü antrenmanı yakından takip etti. Çardak futbolcularla birebir konuştu.

Başkan Hüseyin Çardak futbolcular ile teker teker konuşmanın ardından futbolculara uyarılarda bulundu. Bu hafta sonu oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı bizim için çok önemli kazanmak zorundayız. Futbolcularımız ile birebir konuşup onları uyarılarda bulunarak bu maçın çok önemli olduğunu ve kazanmak zorunda olduğumuzu dile getirdiğini ifade etti.

UZUNER'PANİK YOK''

Hafta sonu oynayacakları Yeşilyurt Belediyespor maçı hazırlıklarına yoğun tempoda devam eden Gölcükspor’da Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner önemli ve geleceğe yönelik umut dolu açıklamalarda bulundu.

İçinde bulunduğumuz bu zorlu süreçten  kulüp olarak alnımızın akıyla çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Camia olarak işin ne kadar ciddi olduğunun bilincindeyiz. Gerekli önlemler alınacak, konuşmalar ve dokunuşlar yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.