LASTİK İŞ

ÇARESİZ ANNEYE DEVLET YARDIM ELİNİ UZATTI

04.03.2018 - 19:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARESİZ ANNEYE DEVLET YARDIM ELİNİ UZATTI

Değirmendere’de yaşayan Serpil Engüçlü'nün tek isteği, bali ve tiner bağımlısı oğlunun madde bağımlılığından kurtulmasıydı. Geçtiğimiz hafta “Vali Bey duy sesim” haberimiz üzerine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, çaresiz anneyi arayarak gerekenin yapılacağını belirtti. Oğlu İstanbul’da hastaneye yatırıldı.

46 yaşındaki Serpil Engüçlü Değirmendere’de yaşıyor. 17 yaşındaki oğlu, 3 yıldan beri bali ve tiner bağımlısı olmuş. Serpil Hanım oğlunun tedavi görmesi için her kapıyı çalmış. Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in de desteği ile ilimizdeki yetkililere ulaşan Serpil Engüçlü, oğlunun tedavi görmesi için mahkemeden karar çıkarttırmış. Bağımlı genç İstanbul Çamatem’de tedavi altına alınmış. Ama bir süre sonra buradan ayrılmak istemiş. Huysuzluk yapınca İstanbul Çamatem yetkilileri tedavi bitmeden genci hastaneden çıkartıp, evine göndermişler. Oğlunun mahkeme kararına rağmen tedavi edilmediğini, tedavinin yarım bırakıldığını söyleyen Serpil Engüçlü geçtiğimiz hafta “Büyükler bu soruna bir çözüm bulsun. Ben çok sevdiğim oğlumla korku içinde yaşamımı sürdürmek istemiyorum. Valimiz bize elini uzatsın. Çocuğumu zorunlu olarak tedavi ettirelim. Bu illetten bir an önce kurtulsun” demişti.   ANNENİN SESİNİ DUYDULAR Yaklaşık 3 senedir madde bağımlısı olan oğlunun tedavi ettirilmesi için adeta canla başla çalışıyor. Çaresiz anne, oğlunun tedavi görmeyi kabul etmemesi üzerine hastaneden kendilerinin tedavi görmeden çıkartıldığını belirten anne, oğlunun zorunlu tedavi ettirilmesini talep ediyor. Oğlunun günden güne eriyip tükendiğini belirten anne, oğlunun kurtarılması için yetkililere ve kamuoyuna çağrıda bulunmuştu. VALİ ARADI Geçtiğimiz hafta yaptığımız haber üzerine Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy çaresiz anneyi arayarak oğlunun tedavisi için gereken her şeyin yapılacağını belirtmiş ve olayla ilgili Vali Yardımcısını görevlendirmiş.   BAĞIMLI GENÇ HASTANEYE YATIRILDI Mahkeme kararına rağmen oğlunu tedavi ettiremeyen anneye Devlet yardım elini uzattı. kaymakam Mustafa Altıntaş İstanbul Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesine genci tedavi için gönderdi. Yalı mahallesi Muhtarı Nuran Zaim “Anne çocuğun tedavisi için çok uğraştı. Geçtiğimiz hafta Valimiz aradı. Kaymakamımız Mustafa Altıntaş İstanbul Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılmasına yardımcı oldu. Çocuk artık saldırmaya başlamıştı. Buradaki tedavinin ardından bağımlılıktan kurtulması için ÇAMATEM’e yatırılacak. Çocuğumuzun tedavisine destek olan Valimiz Hüseyin Aksdo’a, Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a teşekkür ediyorum”dedi.
Değirmendere’de yaşayan Serpil Engüçlü'nün tek isteği, bali ve tiner bağımlısı oğlunun madde bağımlılığından kurtulmasıydı. Geçtiğimiz hafta “Vali Bey duy sesim” haberimiz üzerine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, çaresiz anneyi arayarak gerekenin yapılacağını belirtti. Oğlu İstanbul’da hastaneye yatırıldı.
46 yaşındaki Serpil Engüçlü Değirmendere’de yaşıyor. 17 yaşındaki oğlu, 3 yıldan beri bali ve tiner bağımlısı olmuş. Serpil Hanım oğlunun tedavi görmesi için her kapıyı çalmış. Değirmendere Yalı Mahallesi Muhtarı Nuran Zaim’in de desteği ile ilimizdeki yetkililere ulaşan Serpil Engüçlü, oğlunun tedavi görmesi için mahkemeden karar çıkarttırmış. Bağımlı genç İstanbul Çamatem’de tedavi altına alınmış. Ama bir süre sonra buradan ayrılmak istemiş. Huysuzluk yapınca İstanbul Çamatem yetkilileri tedavi bitmeden genci hastaneden çıkartıp, evine göndermişler. Oğlunun mahkeme kararına rağmen tedavi edilmediğini, tedavinin yarım bırakıldığını söyleyen Serpil Engüçlü geçtiğimiz hafta “Büyükler bu soruna bir çözüm bulsun. Ben çok sevdiğim oğlumla korku içinde yaşamımı sürdürmek istemiyorum. Valimiz bize elini uzatsın. Çocuğumu zorunlu olarak tedavi ettirelim. Bu illetten bir an önce kurtulsun” demişti.
 
ANNENİN SESİNİ DUYDULAR
Yaklaşık 3 senedir madde bağımlısı olan oğlunun tedavi ettirilmesi için adeta canla başla çalışıyor. Çaresiz anne, oğlunun tedavi görmeyi kabul etmemesi üzerine hastaneden kendilerinin tedavi görmeden çıkartıldığını belirten anne, oğlunun zorunlu tedavi ettirilmesini talep ediyor. Oğlunun günden güne eriyip tükendiğini belirten anne, oğlunun kurtarılması için yetkililere ve kamuoyuna çağrıda bulunmuştu.
VALİ ARADI
Geçtiğimiz hafta yaptığımız haber üzerine Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy çaresiz anneyi arayarak oğlunun tedavisi için gereken her şeyin yapılacağını belirtmiş ve olayla ilgili Vali Yardımcısını görevlendirmiş.
 
BAĞIMLI GENÇ HASTANEYE YATIRILDI
Mahkeme kararına rağmen oğlunu tedavi ettiremeyen anneye Devlet yardım elini uzattı. kaymakam Mustafa Altıntaş İstanbul Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesine genci tedavi için gönderdi. Yalı mahallesi Muhtarı Nuran Zaim “Anne çocuğun tedavisi için çok uğraştı. Geçtiğimiz hafta Valimiz aradı. Kaymakamımız Mustafa Altıntaş İstanbul Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırılmasına yardımcı oldu. Çocuk artık saldırmaya başlamıştı. Buradaki tedavinin ardından bağımlılıktan kurtulması için ÇAMATEM’e yatırılacak. Çocuğumuzun tedavisine destek olan Valimiz Hüseyin Aksdo’a, Kaymakamımız Mustafa Altıntaş’a teşekkür ediyorum”dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.