ÇAREYİ ÇATIDA ARADI !...

Gündem 14.05.2018 - 15:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇAREYİ ÇATIDA ARADI !...

Oğlu kaybolan ve kimsenin bulunması için yetkililerin bir şey yapmadığını iddia eden 31 yaşındaki B.U. çareyi çatıya çıkmakta buludu. B.U adlı baba, Kavaklı’da bir apartmanın 5. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Olay Kavaklı Mahallesi 134. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, B.U. bir süre önce eşi ile ayrıldı. 12 yaşındaki oğlunu görmek için ayrıldığı eşinin evine giden B.U çocuğunun evden kaçtığını öğrenince olunu bulmak için emniyete başvurdu sonuç alamayınca Kavaklı’da bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. İKNA ETTİLER Mahalle sakinleri çatıya çıkan B.U.’yu görünce polise haber verdi. Olay yerine Polis, 112 Acil ve 110 İtfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri şişme yatak açarken, B.U.’yu ikna etmek  Polis ve Mahalle Muhtarı Müzeher Değer’e kaldı. Çatının kenarına giderek intihar girişiminde bulunan B.U.’nun zaman zaman ağladığı gözlendi. Polis B.U.’yu çatıdan indirmek için ikna etmeye çalıştı ve ikna sonucunda B.U. çatıdan indirilerek Polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Oğlu kaybolan ve kimsenin bulunması için yetkililerin bir şey yapmadığını iddia eden 31 yaşındaki B.U. çareyi çatıya çıkmakta buludu. B.U adlı baba, Kavaklı’da bir apartmanın 5. katına çıkarak intihar etmek istedi.

Olay Kavaklı Mahallesi 134. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, B.U. bir süre önce eşi ile ayrıldı. 12 yaşındaki oğlunu görmek için ayrıldığı eşinin evine giden B.U çocuğunun evden kaçtığını öğrenince olunu bulmak için emniyete başvurdu sonuç alamayınca Kavaklı’da bir apartmanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
İKNA ETTİLER
Mahalle sakinleri çatıya çıkan B.U.’yu görünce polise haber verdi. Olay yerine Polis, 112 Acil ve 110 İtfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri şişme yatak açarken, B.U.’yu ikna etmek  Polis ve Mahalle Muhtarı Müzeher Değer’e kaldı. Çatının kenarına giderek intihar girişiminde bulunan B.U.’nun zaman zaman ağladığı gözlendi. Polis B.U.’yu çatıdan indirmek için ikna etmeye çalıştı ve ikna sonucunda B.U. çatıdan indirilerek Polis ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.