LASTİK İŞ
ismail

CARİ AÇIKTA AZALMA VAR !

Ekonomi 13.09.2014 - 09:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CARİ AÇIKTA AZALMA VAR !

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu; “Temmuz ayında cari açıkta ciddi bir azalma yaşandı”

Merkez Bankası verilerine göre, cari işlemler açığı, Temmuz ayında 2,6 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yıllık açık 48,5 milyar dolara geriledi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Temmuz ayında cari açıkta ciddi bir azalma yaşandı. 48,5 milyar dolarlık yıllık cari açığı en son 2012’nin Aralık’ında ve 2013’ün Ocak’ında gördük. Bunu memnuniyet verici olarak değerlendiriyoruz. Ağustos ayından itibaren cari açık yatay bir seyir yapabilir” dedi.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu; “Temmuz ayında cari açıkta ciddi bir azalma yaşandı”

Merkez Bankası verilerine göre, cari işlemler açığı, Temmuz ayında 2,6 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yıllık açık 48,5 milyar dolara geriledi.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Temmuz ayında cari açıkta ciddi bir azalma yaşandı. 48,5 milyar dolarlık yıllık cari açığı en son 2012’nin Aralık’ında ve 2013’ün Ocak’ında gördük. Bunu memnuniyet verici olarak değerlendiriyoruz. Ağustos ayından itibaren cari açık yatay bir seyir yapabilir” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.