LASTİK İŞ
ismail

ÇARŞI MERKEZİNDE PARK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Gölcük 30.11.2019 - 12:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARŞI MERKEZİNDE PARK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR?

Gölcük Belediyesi örnek bir çalışmayla, çarşının en işlek noktasından biri olan 19 Mayıs Caddesi girişinde yapılacak kaldırım ve parklanma düzenlemesinin nasıl olması gerektiği anketle esnaflara soruldu.

Gölcük Belediyesi örnek bir çalışmaya imza attı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in büyük önem verdiği; halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ve ortak aklı kullanarak, ilçeyi birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde; 19 Mayıs Caddesi girişinde yapılacak kaldırım ve parklanma düzenlemesinin nasıl olması gerektiği anketle, esnaflara soruldu.  Esnaflar bu uygulamadan çok memnun kalırken, anketi cevaplamanın yanında kendi fikirlerini yazdılar ve Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler.  “GÖLCÜK’Ü HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ” Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Biz seçim çalışmalarımızda hep dile getirdiğimiz gibi “Gölcük’ü hep birlikte yöneteceğiz” dedik. Zaten ana sloganımızda, “Adalet, İstişare ve Liyakat” idi. Bu çerçevede 19 Mayıs Caddesi girişinde yapacağımız kaldırım ve parklanma düzenlemesini esnafımıza anketle sorarak, istişaremizi yaptık, halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ortak aklı kullanmayı hedefledik” dedi. “GERİ DÖNÜŞÜMLER ÇOK OLUMLU” O alan, belki de ilçemizin en işlet noktası ve çarşıdaki hareketliliği artırmak adına yapacağımız yeni düzenlemenin hassasiyetinin de farkındayız diyen Başkan Sezer, “Yaptığımız anket çalışmasından geri dönüşümler de çok olumlu oldu. Şimdi anketleri doğru bir şekilde değerlendirip, demokrasiye uygun bir şekilde azınlığın da fikirlerini dikkate alarak, caddemizde yeni bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Ben anketimize katılan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Gölcük’ü birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.  ESNAFLARLA YAPILAN ANKET İlçemizin Merkez Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan park sorunu nedeniyle trafik akışını engelleyici durumlar yaşanmaktadır. Bu durumdan dolayı siz değerli cadde esnaflarımız, dükkânlarınıza ürün tedariki ve ulaşımı hususunda sorunlar yaşamakta olduğunuzu gözlemlemekteyiz. Belediyemizin halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ve ortak aklı kullanarak ilçemizi birlikte yönetmek anlayışımız uyarınca tüm alacağımız kararları siz değerli esnaflarımızın fikirlerini alarak sorunların çözümünü hedeflemekteyiz. Bu kapsamda trafik akışını sağlamak ve park sorunlarını kontrol edilebilir duruma getirmek amacıyla anket hazırladık. Sizlerin vereceği değerli cevaplar ile ortak çözüm üreteceğimizi saygılarımızla arz ederiz. 19 Mayıs Caddesi üzerinde olan problemin ( şu anki kalıcı park sorununu ) nasıl çözülmesini istiyorsunuz? (İşaretleyerek cevap verebilirsiniz.) 1-Parkomat ile paralı ve denetimli park düzenlenmesi (Yük indirme ve yükleme cebi düşünülerek) 2-Çiçeklikler veya plastik dubalar ile yol daraltılarak, kalıcı parklanmanın engellenmesi 3-Kaldırımların genişletilmesi, yük indirme / yükleme cebi yapılması ve park yasağı getirilmesi 4-Caddeyi belirli saatlerde trafiğe kapatarak sadece yayaların kullanabileceği şekilde düzenlenmesi”.
Gölcük Belediyesi örnek bir çalışmayla, çarşının en işlek noktasından biri olan 19 Mayıs Caddesi girişinde yapılacak kaldırım ve parklanma düzenlemesinin nasıl olması gerektiği anketle esnaflara soruldu.

Gölcük Belediyesi örnek bir çalışmaya imza attı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in büyük önem verdiği; halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ve ortak aklı kullanarak, ilçeyi birlikte yönetim anlayışı çerçevesinde; 19 Mayıs Caddesi girişinde yapılacak kaldırım ve parklanma düzenlemesinin nasıl olması gerektiği anketle, esnaflara soruldu.  Esnaflar bu uygulamadan çok memnun kalırken, anketi cevaplamanın yanında kendi fikirlerini yazdılar ve Başkan Sezer’e teşekkürlerini ilettiler. 

“GÖLCÜK’Ü HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Başkan Sezer yaptığı açıklamada; “Biz seçim çalışmalarımızda hep dile getirdiğimiz gibi “Gölcük’ü hep birlikte yöneteceğiz” dedik. Zaten ana sloganımızda, “Adalet, İstişare ve Liyakat” idi. Bu çerçevede 19 Mayıs Caddesi girişinde yapacağımız kaldırım ve parklanma düzenlemesini esnafımıza anketle sorarak, istişaremizi yaptık, halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ortak aklı kullanmayı hedefledik” dedi.

“GERİ DÖNÜŞÜMLER ÇOK OLUMLU”
O alan, belki de ilçemizin en işlet noktası ve çarşıdaki hareketliliği artırmak adına yapacağımız yeni düzenlemenin hassasiyetinin de farkındayız diyen Başkan Sezer, “Yaptığımız anket çalışmasından geri dönüşümler de çok olumlu oldu. Şimdi anketleri doğru bir şekilde değerlendirip, demokrasiye uygun bir şekilde azınlığın da fikirlerini dikkate alarak, caddemizde yeni bir düzenleme gerçekleştireceğiz. Ben anketimize katılan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Gölcük’ü birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi. 
ESNAFLARLA YAPILAN ANKET
İlçemizin Merkez Mahallesi, 19 Mayıs Caddesi üzerinde bulunan park sorunu nedeniyle trafik akışını engelleyici durumlar yaşanmaktadır. Bu durumdan dolayı siz değerli cadde esnaflarımız, dükkânlarınıza ürün tedariki ve ulaşımı hususunda sorunlar yaşamakta olduğunuzu gözlemlemekteyiz.

Belediyemizin halkla birlikte yönetim ilkesi çerçevesinde ve ortak aklı kullanarak ilçemizi birlikte yönetmek anlayışımız uyarınca tüm alacağımız kararları siz değerli esnaflarımızın fikirlerini alarak sorunların çözümünü hedeflemekteyiz. Bu kapsamda trafik akışını sağlamak ve park sorunlarını kontrol edilebilir duruma getirmek amacıyla anket hazırladık. Sizlerin vereceği değerli cevaplar ile ortak çözüm üreteceğimizi saygılarımızla arz ederiz.

19 Mayıs Caddesi üzerinde olan problemin ( şu anki kalıcı park sorununu ) nasıl çözülmesini istiyorsunuz? (İşaretleyerek cevap verebilirsiniz.)

1-Parkomat ile paralı ve denetimli park düzenlenmesi (Yük indirme ve yükleme cebi düşünülerek)

2-Çiçeklikler veya plastik dubalar ile yol daraltılarak, kalıcı parklanmanın engellenmesi

3-Kaldırımların genişletilmesi, yük indirme / yükleme cebi yapılması ve park yasağı getirilmesi

4-Caddeyi belirli saatlerde trafiğe kapatarak sadece yayaların kullanabileceği şekilde düzenlenmesi”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.