ÇARŞIYA ''ÖKÜZ'' İNDİ !

Gölcük 13.12.2016 - 09:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARŞIYA ''ÖKÜZ'' İNDİ !

Dün akşam çarşıda gezintiye çıkan ! boğa, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı..

Akşam saat 20.00 sularında nereden kaçtığı belli olmayan bir boğa, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Çarşı merkezinde kendisini yakalamaya çalışan esnafa saldıran boğa, son olarak bir otoparak girdi. Otoparkın kapısını kapatarak boğayı hapseden esnaf, önce polisi aradı. Polisin " Bizim yapacağımız bir şey yok" demesi üzerine zabıtayı arayan esnaf, zabıta ekiplerinin de yakviye kuvvetle çarşıya gelmesi üzerine boğayı yakalamayı başardı. 
Dün akşam çarşıda gezintiye çıkan ! boğa, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı..

Akşam saat 20.00 sularında nereden kaçtığı belli olmayan bir boğa, vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Çarşı merkezinde kendisini yakalamaya çalışan esnafa saldıran boğa, son olarak bir otoparak girdi. Otoparkın kapısını kapatarak boğayı hapseden esnaf, önce polisi aradı.

Polisin " Bizim yapacağımız bir şey yok" demesi üzerine zabıtayı arayan esnaf, zabıta ekiplerinin de yakviye kuvvetle çarşıya gelmesi üzerine boğayı yakalamayı başardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.