LASTİK İŞ

ÇARŞAMBA PAZARI CEP YAKTI !

Ekonomi 14.11.2018 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARŞAMBA PAZARI CEP YAKTI !

Gölcük'te her haftanın 7 günü kurulan semt pazarlarından en büyük semt pazarı olan Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba pazarında bu hafta yine fiyatlar yükselerek cep yakmaya devam ediyor.

Gölcük'te yeni Mahallede Pazartesi Pazarı, yüzbaşılar Mahallesinde Salı Pazarı, Kavaklın Mahallesinde Çarşamba Pazarı, Piyale paşa mahallesinde Cuma Pazarı, Değirmendere Cumartesi Pazarı ve Hisareyn'de Pazar Pazarı kuruluyor. Haftanın 7 gününde kurulan semt pazarlarında ürünler her geçen gün zamlanarak fiyatlar yükseliyor. Çarşamba pazarında bu hafta fiyat artışları yaşanırken, en çok fiyatı arta yine kuru soğan oldu. Geçen hafta kuru soğanın fiyatı 3 lira 50 kuruşken bu hafta kuru soğan fiyatı 5 liraya yükseldi. Bunun yanında birçok ürününde fiyatları yükseldi. Bunun nedeni ise ürünlerde yaşanan hastalık ve kış sezonundan dolayı tarlada ürünlerin yeteri miktarda hale gelmemesinden kaynaklanıyor. Seradan gelen ürünler ise yetersiz kalıyor. Ispanak bir lira zam alarak 3 lira 50 kuruş oldu. Bunun gibi birçok sebze ürünlerinde fiyat artışı yaşanınca Pazar bu hafta daha da cep yakmaya devam ediyor. Meyvelerden her hangi bir fiyat değişikliği yok. Pazarda sebze fiyatları; “bu hafta kuru soğan 1 lira 50 kuruş zam alarak 5 lira oldu, patlıcan 1 lira zam alarak 4 lira oldu, patates 3 lira 50 kuruş, domates 5 lira, ıspanak 3 lira, salatalık 2 lira 50n kuruş, pırasa 5 lira, taze fasulye 4, 5, ve 7 lira, havuç 3 lira, kıvırcık 3 lira, sebzelerden 5 yıldır fiyatı değişmeyen bal kabağı ise yine 2 liradan satışı devam ediyor.  Meyve fiyatları; muz 5 lira 50 kuruş, portakal 2 ve 3 lira 50 kuruş, mandalina 1 lira 50n kuruştan 3 lira 50 kuruşa, yılın son meyvesi olan üzüm ise bu hafta 12 lira, Elma ve Armut 3 liradan yerini aldı. Fahri Haner
Gölcük'te her haftanın 7 günü kurulan semt pazarlarından en büyük semt pazarı olan Gölcük Kavaklı Mahallesinde kurulan Çarşamba pazarında bu hafta yine fiyatlar yükselerek cep yakmaya devam ediyor.

Gölcük'te yeni Mahallede Pazartesi Pazarı, yüzbaşılar Mahallesinde Salı Pazarı, Kavaklın Mahallesinde Çarşamba Pazarı, Piyale paşa mahallesinde Cuma Pazarı, Değirmendere Cumartesi Pazarı ve Hisareyn'de Pazar Pazarı kuruluyor. Haftanın 7 gününde kurulan semt pazarlarında ürünler her geçen gün zamlanarak fiyatlar yükseliyor. Çarşamba pazarında bu hafta fiyat artışları yaşanırken, en çok fiyatı arta yine kuru soğan oldu. Geçen hafta kuru soğanın fiyatı 3 lira 50 kuruşken bu hafta kuru soğan fiyatı 5 liraya yükseldi. Bunun yanında birçok ürününde fiyatları yükseldi. Bunun nedeni ise ürünlerde yaşanan hastalık ve kış sezonundan dolayı tarlada ürünlerin yeteri miktarda hale gelmemesinden kaynaklanıyor. Seradan gelen ürünler ise yetersiz kalıyor. Ispanak bir lira zam alarak 3 lira 50 kuruş oldu. Bunun gibi birçok sebze ürünlerinde fiyat artışı yaşanınca Pazar bu hafta daha da cep yakmaya devam ediyor. Meyvelerden her hangi bir fiyat değişikliği yok.

Pazarda sebze fiyatları; “bu hafta kuru soğan 1 lira 50 kuruş zam alarak 5 lira oldu, patlıcan 1 lira zam alarak 4 lira oldu, patates 3 lira 50 kuruş, domates 5 lira, ıspanak 3 lira, salatalık 2 lira 50n kuruş, pırasa 5 lira, taze fasulye 4, 5, ve 7 lira, havuç 3 lira, kıvırcık 3 lira, sebzelerden 5 yıldır fiyatı değişmeyen bal kabağı ise yine 2 liradan satışı devam ediyor. 

Meyve fiyatları; muz 5 lira 50 kuruş, portakal 2 ve 3 lira 50 kuruş, mandalina 1 lira 50n kuruştan 3 lira 50 kuruşa, yılın son meyvesi olan üzüm ise bu hafta 12 lira, Elma ve Armut 3 liradan yerini aldı.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.