LASTİK İŞ

ÇARŞAMBA PAZARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Ekonomi 08.05.2019 - 17:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇARŞAMBA PAZARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Ramazan Bereketi tezgahlara yansıdı. Tarla ürünlerinin de tezgahlardaki yerlerini aldığı Çarşamba Pazarı’nda fiyatların geçen haftalara oranla bir nebzede olsa düşük olması vatandaşların yüzünü güldürdü.

Ramazan ayının bereketi ile geldiğini belirten  Gölcük Seyyar Pazarcılar odası başkanı Abdurrezzak Tuncer; “Yine bir ramazan atmosferine büründük. Cenabi Allah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde Ramazanı geçirip bayrama kavuşturmasını nasip eylesin. Pazarlarımız Ramazan bereketi ile doldu taştı. Bolluk ve bereket ayı olan Ramazanı bizler pazarda daha iyi yaşıyoruz. Barışın hakim olduğu bu ayı yardımlaşmanın ve paylaşmanın da doruk noktasında olduğu bir ay. Biz Pazarcılar hem satışımızı yapıyoruz hem de yardımlaşmamızı, dayanışmamızı ve paylaşımımızı yapıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Pazarcılar odasın yönetimi olarak yardım kolilerimizi dağıttık. Evinde çorba kaynamayan aile kalmasın parolası ile yola çıktığımız görev sürecinde bize gelen hiçbir aileyi geri çevirmedik. İşte bu güne kadar bizlerin ayaktan kalmamızın sırı buradadır. Bunu da kesmeyi hiç düşünmüyoruz.  FİYATLAR DÜŞÜYOR Bu günlerde pazarın hareketliliği bizleri mutlu ediyor. Fiyatlarında her geçen gün düşmesi vatandaşı da mutlu etmeye başladı. Bu Ramazanın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederken ailelerimiz ile birlikte kazasız belasız huzur barış ve saadet içinde Ramazan geçirmeyi, esnafımıza da bol bereketli helal kazançlar diliyorum” dedi. Fahri Haner
Ramazan Bereketi tezgahlara yansıdı. Tarla ürünlerinin de tezgahlardaki yerlerini aldığı Çarşamba Pazarı’nda fiyatların geçen haftalara oranla bir nebzede olsa düşük olması vatandaşların yüzünü güldürdü.

Ramazan ayının bereketi ile geldiğini belirten  Gölcük Seyyar Pazarcılar odası başkanı Abdurrezzak Tuncer; “Yine bir ramazan atmosferine büründük. Cenabi Allah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde Ramazanı geçirip bayrama kavuşturmasını nasip eylesin. Pazarlarımız Ramazan bereketi ile doldu taştı. Bolluk ve bereket ayı olan Ramazanı bizler pazarda daha iyi yaşıyoruz. Barışın hakim olduğu bu ayı yardımlaşmanın ve paylaşmanın da doruk noktasında olduğu bir ay. Biz Pazarcılar hem satışımızı yapıyoruz hem de yardımlaşmamızı, dayanışmamızı ve paylaşımımızı yapıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda Pazarcılar odasın yönetimi olarak yardım kolilerimizi dağıttık. Evinde çorba kaynamayan aile kalmasın parolası ile yola çıktığımız görev sürecinde bize gelen hiçbir aileyi geri çevirmedik. İşte bu güne kadar bizlerin ayaktan kalmamızın sırı buradadır. Bunu da kesmeyi hiç düşünmüyoruz. 

FİYATLAR DÜŞÜYOR
Bu günlerde pazarın hareketliliği bizleri mutlu ediyor. Fiyatlarında her geçen gün düşmesi vatandaşı da mutlu etmeye başladı. Bu Ramazanın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ederken ailelerimiz ile birlikte kazasız belasız huzur barış ve saadet içinde Ramazan geçirmeyi, esnafımıza da bol bereketli helal kazançlar diliyorum” dedi.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.