LASTİK İŞ
ismail

ÇATI YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU

15.01.2020 - 15:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇATI YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU

Denizevler Mahallesi Adalet Caddesinde No:12'de çatı yangını çıktı.

Gölcük Deniz Evler Mahallesinde bulunan Deniz evler sitesinde henüz belli olmayan bir nedenle 3 katlı binanın çatısı yandı. İtfaiye yangın büyümeden kontrol altına aldı. Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Deniz Evler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Deniz Evler sitesinde bulunan 3 katlı binanın çatısında henüz belli olmayan bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakini Hatice Ersu hemen İtfaiyeye yangın ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren itfaiye ekipleri olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye çatı yangını büyümeden kontrol altına aldılar. Çatı yangınını söndüren itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken açıl 112 sağlık ekipleri olayda yaralı veya etkilenen kimse olmadığı için olay yerinden ayrıldılar. Polis olayla ilgili araştırma başlattı. Boş binada sadece Osman Alış ve Nuri Çoban aileleri ikamet ediyorlar. Fahri Haner
Denizevler Mahallesi Adalet Caddesinde No:12'de çatı yangını çıktı.

Gölcük Deniz Evler Mahallesinde bulunan Deniz evler sitesinde henüz belli olmayan bir nedenle 3 katlı binanın çatısı yandı. İtfaiye yangın büyümeden kontrol altına aldı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre Gölcük Deniz Evler Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Deniz Evler sitesinde bulunan 3 katlı binanın çatısında henüz belli olmayan bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalle sakini Hatice Ersu hemen İtfaiyeye yangın ihbarında bulundu. İhbarı değerlendiren itfaiye ekipleri olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden itfaiye çatı yangını büyümeden kontrol altına aldılar. Çatı yangınını söndüren itfaiye ekipleri olay yerinden ayrılırken açıl 112 sağlık ekipleri olayda yaralı veya etkilenen kimse olmadığı için olay yerinden ayrıldılar. Polis olayla ilgili araştırma başlattı. Boş binada sadece Osman Alış ve Nuri Çoban aileleri ikamet ediyorlar.

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.