LASTİK İŞ
ismail

ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR !

Değirmendere 27.08.2015 - 13:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR !

Gölcük Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesinde çalışmalar süratle ilerliyor.

Yukarı Değirmendere’de vatandaşlardan gelen talepler sonucunda belediyeye ait mevcut Mahalle Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem geçirmiş olmasından dolayı yıkım çalışmalarına geçildi.Çalışmaları büyük bir titizlikle devam eden Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesi, Yeni Mahalle Muhtarlığı, vatandaşların sosyal- kültürel faaliyetlerini yapabileceği mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile mimarisine uygun olarak yepyeni bir görünüm kazanacak. Ayrıca elektrik, telefon ve mobese hatlarının da yer altına alınması ile Yukarı Değirmendere Meydanı altyapısında büyük aşama kaydedilecek. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Tarihi hamamın etrafını restore ediyoruz, vatandaşlarımız için yeni oturma alanları oluşturuyoruz ve çocuklar için oyun alanı yapıyoruz bilgisini verdi.Ayrıca Başkan Ellibeş, Yukarı Değirmendere Meydanı projesinde amfi sahnenin de olacağını ve etkinliklerin bir bölümünün bu amfide yapılacağının müjdesini verdi.Ellibeş,Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesini yıl sonunda tamamlamak istediklerini açıkladı.  
Gölcük Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesinde çalışmalar süratle ilerliyor.

Yukarı Değirmendere’de vatandaşlardan gelen talepler sonucunda belediyeye ait mevcut Mahalle Muhtarlık binasının hem eski olması, hem de deprem geçirmiş olmasından dolayı yıkım çalışmalarına geçildi.Çalışmaları büyük bir titizlikle devam eden Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesi, Yeni Mahalle Muhtarlığı, vatandaşların sosyal- kültürel faaliyetlerini yapabileceği mekanlar, salonlar ve çevre düzenlemeleri ile mimarisine uygun olarak yepyeni bir görünüm kazanacak. Ayrıca elektrik, telefon ve mobese hatlarının da yer altına alınması ile Yukarı Değirmendere Meydanı altyapısında büyük aşama kaydedilecek.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Tarihi hamamın etrafını restore ediyoruz, vatandaşlarımız için yeni oturma alanları oluşturuyoruz ve çocuklar için oyun alanı yapıyoruz bilgisini verdi.Ayrıca Başkan Ellibeş, Yukarı Değirmendere Meydanı projesinde amfi sahnenin de olacağını ve etkinliklerin bir bölümünün bu amfide yapılacağının müjdesini verdi.Ellibeş,Yukarı Değirmendere Kent Meydanı projesini yıl sonunda tamamlamak istediklerini açıkladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.