LASTİK İŞ
ismail

ÇELİK “KOCAELİ BU CUMARTESİ “DEĞİŞTİR” DİYECEK!”

Asayiş 31.05.2018 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÇELİK “KOCAELİ BU CUMARTESİ “DEĞİŞTİR” DİYECEK!”

Haftalık basın açıklamasında konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Büyük Kocaeli mitingine evine ekmek götürmek isteyen babaları, üretemeyen çiftçileri, iş arayan gençleri, atanamayan öğretmenleri, geleceğe umutla bakmak isteyen öğrencileri, değişimi gönülden arzu edenleri bekliyorum. Değişim Kocaeli’den başlayacak” dedi

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Çelik basın açıklamasında, “24 haziran seçimlerinde umutlarımız yeniden yeşerecek. Milletçe kurtuluşun sevincini yaşayacağız. Çünkü milletimiz artık uyanmıştır. İnsanlar 24 Haziran’ı büyük bir fırsat olarak görmekte ve bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlıkla beklemektedir. Sahada insanlarla konuşup dertleşiyoruz. İnsanların, kavgalara zemin hazırlayan yıkıcı dilden bıktığını görüyoruz. Genel başkanımız Türk siyasetinin makul sesi olmuş, kucaklayıcı dili ile her kesimden insanın beğenisini kazanmıştır. Yani insanımız aradığını Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nda bulmuştur” dedi.  DEĞİŞİMİN COŞKUSU VE ZAFERİN MÜJDESİ Kocaeli halkına büyük bir müjde verdiğini belirten Çelik, “Halkımızın ilgiyle takip ettiği Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu bu cumartesi saat 17.00’da İzmit Perşembe Pazarı Alanı’na gelecek ve Saadet Partisi’nin büyük Kocaeli mitingine teşrif edecektir.7’den 70’e herkesin katılım göstereceği mitingde Kocaeli halkının tüm Türkiye’ye vereceği bir mesaj vardır. Bu mesajda Kocaeli’deki çok geniş bir kitlenin altına imzasını atacağı “Değiştir” mesajıdır. Evet Kocaeli bu cumartesi gür bir seda ile Perşembe Pazarı Alanı’nda Tüm Türkiye’ye “Değiştir” diye haykıracaktır. 2 Haziran’da değişimin coşkusu yaşanacak ve 24 Haziran’daki zaferin müjdesi verilecektir” diye konuştu.  “DEĞİŞİM KOCAELİ’DEN BAŞLAYACAK” Çelik sözlerini, “Kocaeli halkı 16 yıldır devlet çanağında zift tutanları değiştir diyecektir. Yüzlerce yıllık birikimimizi birkaç senede heba edenleri değiştir diyecektir. Her meselede duvara toslayarak “Bu seferde aldatılmışız” diyenleri değiştir diyecektir. Adaleti ayakaltı edenleri değiştir diyecektir. Bölenleri kutuplaştıranları değiştir diyecektir. Uyguladığı politikalarla ülkeyi ateşe sürükleyen iktidarı değiştir diyecektir. Kocaeli Halkı bu mitingde; Tüketimi üretim ile değiştirmeye hazır olduğunu ispat edecektir. Büyük Kocaeli mitingine evine ekmek götürmek isteyen babaları, üretemeyen çiftçileri, iş arayan gençleri, atanamayan öğretmenleri, geleceğe umutla bakmak isteyen öğrencileri, değişimi gönülden arzu edenleri bekliyorum. Değişim Kocaeli’den başlayacak” ifadeleriyle sonlandırdı. 
Haftalık basın açıklamasında konuşan SP İl Başkanı Nurettin Çelik, “Büyük Kocaeli mitingine evine ekmek götürmek isteyen babaları, üretemeyen çiftçileri, iş arayan gençleri, atanamayan öğretmenleri, geleceğe umutla bakmak isteyen öğrencileri, değişimi gönülden arzu edenleri bekliyorum. Değişim Kocaeli’den başlayacak” dedi

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik haftalık basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Çelik basın açıklamasında, “24 haziran seçimlerinde umutlarımız yeniden yeşerecek. Milletçe kurtuluşun sevincini yaşayacağız. Çünkü milletimiz artık uyanmıştır. İnsanlar 24 Haziran’ı büyük bir fırsat olarak görmekte ve bu fırsatı değerlendirmek için sabırsızlıkla beklemektedir. Sahada insanlarla konuşup dertleşiyoruz. İnsanların, kavgalara zemin hazırlayan yıkıcı dilden bıktığını görüyoruz. Genel başkanımız Türk siyasetinin makul sesi olmuş, kucaklayıcı dili ile her kesimden insanın beğenisini kazanmıştır. Yani insanımız aradığını Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nda bulmuştur” dedi. 

DEĞİŞİMİN COŞKUSU VE ZAFERİN MÜJDESİ
Kocaeli halkına büyük bir müjde verdiğini belirten Çelik, “Halkımızın ilgiyle takip ettiği Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu bu cumartesi saat 17.00’da İzmit Perşembe Pazarı Alanı’na gelecek ve Saadet Partisi’nin büyük Kocaeli mitingine teşrif edecektir.7’den 70’e herkesin katılım göstereceği mitingde Kocaeli halkının tüm Türkiye’ye vereceği bir mesaj vardır. Bu mesajda Kocaeli’deki çok geniş bir kitlenin altına imzasını atacağı “Değiştir” mesajıdır. Evet Kocaeli bu cumartesi gür bir seda ile Perşembe Pazarı Alanı’nda Tüm Türkiye’ye “Değiştir” diye haykıracaktır. 2 Haziran’da değişimin coşkusu yaşanacak ve 24 Haziran’daki zaferin müjdesi verilecektir” diye konuştu. 

“DEĞİŞİM KOCAELİ’DEN BAŞLAYACAK”
Çelik sözlerini, “Kocaeli halkı 16 yıldır devlet çanağında zift tutanları değiştir diyecektir. Yüzlerce yıllık birikimimizi birkaç senede heba edenleri değiştir diyecektir. Her meselede duvara toslayarak “Bu seferde aldatılmışız” diyenleri değiştir diyecektir. Adaleti ayakaltı edenleri değiştir diyecektir. Bölenleri kutuplaştıranları değiştir diyecektir. Uyguladığı politikalarla ülkeyi ateşe sürükleyen iktidarı değiştir diyecektir. Kocaeli Halkı bu mitingde; Tüketimi üretim ile değiştirmeye hazır olduğunu ispat edecektir. Büyük Kocaeli mitingine evine ekmek götürmek isteyen babaları, üretemeyen çiftçileri, iş arayan gençleri, atanamayan öğretmenleri, geleceğe umutla bakmak isteyen öğrencileri, değişimi gönülden arzu edenleri bekliyorum. Değişim Kocaeli’den başlayacak” ifadeleriyle sonlandırdı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.