''ÇEMBER GİDEREK DARALIYOR''

Sağlık 19.11.2020 - 11:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

''ÇEMBER GİDEREK DARALIYOR''

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü tüm vatandaşlara seslendi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, vaka sayılarının tırmanışa geçmesi nedeniyle vatandaşlara bir kez daha " Maske,mesafe,temizlik" uyarısında bulundu. Vaka sayılarının yükselmesi ve yeni kısıtlamaların getirilmesiyle beraber koronavirüs konusunda uyarılar gelmeye devam ediyor. "KİM COVİD'Lİ KİM DEĞİL BELLİ DEĞİL" Sosyal medya hesabından tüm vatandaşlara uyarıda bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Artık çok daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Hülagü, kurallara uyarak salgını hep birlikte atlatabileceklerinin altını çizerek “Etrafımızdaki çember giderek daralıyor. Lütfen temizlik, maske ve mesafe kuralına uyalım. Eskiden parayla imanın kimde olduğunu bir Allah bilir denirdi. Şimdi bir de buna Covid-19 eklendi. Kimde var kimde yok bilmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü tüm vatandaşlara seslendi.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, vaka sayılarının tırmanışa geçmesi nedeniyle vatandaşlara bir kez daha " Maske,mesafe,temizlik" uyarısında bulundu. Vaka sayılarının yükselmesi ve yeni kısıtlamaların getirilmesiyle beraber koronavirüs konusunda uyarılar gelmeye devam ediyor.

"KİM COVİD'Lİ KİM DEĞİL BELLİ DEĞİL"
Sosyal medya hesabından tüm vatandaşlara uyarıda bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Artık çok daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Prof. Dr. Hülagü, kurallara uyarak salgını hep birlikte atlatabileceklerinin altını çizerek “Etrafımızdaki çember giderek daralıyor. Lütfen temizlik, maske ve mesafe kuralına uyalım. Eskiden parayla imanın kimde olduğunu bir Allah bilir denirdi. Şimdi bir de buna Covid-19 eklendi. Kimde var kimde yok bilmek mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.