LASTİK İŞ
ismail

CENAZE NAKİL ARAÇLARI YENİLENDİ

29.05.2018 - 12:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CENAZE NAKİL ARAÇLARI YENİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, cenaze işlerinin daha hızlı ve güvenli yapılması amacıyla alınan 27 yeni cenaze nakil aracı, ana hizmet binası önünde gerçekleşen tanıtım programıyla göreve başladı. 23 tanesinin ilçe belediyelerine verilecek olan araçlarla cenaze nakil araçları filosu yenilendi.

TANITIM PROGRAMI Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç, Mustafa Altay ve Doğan Erol, ilçe belediyelerini temsilen başkan yardımcıları, protokol ve vatandaşlar katıldı. “BU ARAÇLAR TÜRKİYE’NİN GELİŞMİŞLİĞİNİN FOTOĞRAFI” Tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu “İnsan hayatı doğumla başlıyor. Biz de dünyaya gelen her yavrumuza hoş geldin ile başlıyoruz. Anne ve yavruya farklı farklı hediyeler gönderiyoruz. Tabi insan yaşıyor ve ilahi emir, her nefis ölümü tadacaktır. Tabi ki insanlarımızı uğurlarken de kaliteli bir hizmet sunmamız gerekiyor. Eskiden belediyelerin en eski en köhne araçları cenaze işleri için ayrılırdı. Şu gördüğünüz yeni sıfır araçları Türkiye’nin gelişmişliğinin fotoğrafıdır. Hayırlı olsun” dedi.  ARAÇLARIN HİZMETE ALINMASI İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA YAPILDI Büyükşehir Belediyesi envantere yeni alınan, 27 yeni aracın hazırlıkları için hummalı çalışmalar gerçekleştirdi. Hazırlık çalışmaları çerçevesinde araçlara tepe lambası, uydu takip çipi ve taşıt tanıma sistemleri takıldı. YENİ NESİL ARAÇLARLA FİLO YENİLENİYOR Yeni nesil motora sahip olan 27 yeni araçlarla Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil araçları filosu yenilenmiş oluyor. Araçların 4 adet cenaze taşıma kapasitesi ve 5 adet yolcu taşıma koltuğu bulunuyor. Araçlarda bulunan soğutma sistemiyle cenazelerin sorunsuz bir şekilde nakli gerçekleştirilebiliyor.   23 ARAÇ İLÇELERE GÖNDERİLDİ Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan cenaze nakil araçlarının 23 tanesi ilçelere gönderiliyor. Bu kapsamda Darıca 2, Gölcük 3, Kandıra 2, Kartepe 2, Gebze 3, Körfez 2, Karamürsel 1 Adet, Dilovası 2, Başiskele 2, Derince 2 ve Çayırova 2 adet olmak toplamda 23 araç ilçe belediyelerine gönderildi. 450 KM’NİN ÜZERİNE HAVA ULAŞIMI Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından 1 yılı aşkın bir süredir verilen, Hava Yolu Cenaze Nakli Hizmeti belirli bir standart kurallar çerçevesinde uygulanıyor. Bu kapsamda Kocaeli’ye uzaklığı 450 km’nin altında olan şehirlere, cenaze nakli, kara yolu ulaşımıyla yapılıyor. Yine kurallar çerçevesinde 450 km’nin üzerindeki uzak şehirlere, cenaze nakli hava yolu ulaşımıyla gerçekleştiriliyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, cenaze işlerinin daha hızlı ve güvenli yapılması amacıyla alınan 27 yeni cenaze nakil aracı, ana hizmet binası önünde gerçekleşen tanıtım programıyla göreve başladı. 23 tanesinin ilçe belediyelerine verilecek olan araçlarla cenaze nakil araçları filosu yenilendi.

TANITIM PROGRAMI
Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Yeşildal, Gökmen Mengüç, Mustafa Altay ve Doğan Erol, ilçe belediyelerini temsilen başkan yardımcıları, protokol ve vatandaşlar katıldı.

“BU ARAÇLAR TÜRKİYE’NİN GELİŞMİŞLİĞİNİN FOTOĞRAFI”
Tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu “İnsan hayatı doğumla başlıyor. Biz de dünyaya gelen her yavrumuza hoş geldin ile başlıyoruz. Anne ve yavruya farklı farklı hediyeler gönderiyoruz. Tabi insan yaşıyor ve ilahi emir, her nefis ölümü tadacaktır. Tabi ki insanlarımızı uğurlarken de kaliteli bir hizmet sunmamız gerekiyor. Eskiden belediyelerin en eski en köhne araçları cenaze işleri için ayrılırdı. Şu gördüğünüz yeni sıfır araçları Türkiye’nin gelişmişliğinin fotoğrafıdır. Hayırlı olsun” dedi. 

ARAÇLARIN HİZMETE ALINMASI İÇİN HUMMALI ÇALIŞMA YAPILDI
Büyükşehir Belediyesi envantere yeni alınan, 27 yeni aracın hazırlıkları için hummalı çalışmalar gerçekleştirdi. Hazırlık çalışmaları çerçevesinde araçlara tepe lambası, uydu takip çipi ve taşıt tanıma sistemleri takıldı.

YENİ NESİL ARAÇLARLA FİLO YENİLENİYOR
Yeni nesil motora sahip olan 27 yeni araçlarla Büyükşehir Belediyesi cenaze nakil araçları filosu yenilenmiş oluyor. Araçların 4 adet cenaze taşıma kapasitesi ve 5 adet yolcu taşıma koltuğu bulunuyor. Araçlarda bulunan soğutma sistemiyle cenazelerin sorunsuz bir şekilde nakli gerçekleştirilebiliyor.  

23 ARAÇ İLÇELERE GÖNDERİLDİ
Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan cenaze nakil araçlarının 23 tanesi ilçelere gönderiliyor. Bu kapsamda Darıca 2, Gölcük 3, Kandıra 2, Kartepe 2, Gebze 3, Körfez 2, Karamürsel 1 Adet, Dilovası 2, Başiskele 2, Derince 2 ve Çayırova 2 adet olmak toplamda 23 araç ilçe belediyelerine gönderildi.

450 KM’NİN ÜZERİNE HAVA ULAŞIMI
Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından 1 yılı aşkın bir süredir verilen, Hava Yolu Cenaze Nakli Hizmeti belirli bir standart kurallar çerçevesinde uygulanıyor. Bu kapsamda Kocaeli’ye uzaklığı 450 km’nin altında olan şehirlere, cenaze nakli, kara yolu ulaşımıyla yapılıyor. Yine kurallar çerçevesinde 450 km’nin üzerindeki uzak şehirlere, cenaze nakli hava yolu ulaşımıyla gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.