CENGİZ SARIBAY EKİBİNİ DEĞİŞTİRDİ

Asayiş 08.01.2018 - 18:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CENGİZ SARIBAY EKİBİNİ DEĞİŞTİRDİ

CHP’de yeniden il başkanlığına seçilen Cengiz Sarıbay, yönetiminde önemli değişiklikler yaptı. 9 isimle devam ederken 15 kişi ile yeniden çalışmak istemeyen Sarıbay, kadrosuna Muhip Kanko ve Suca Omurca gibi isimleri aldı.

CHP’de sonucu merakla beklenen il kongresi tamamlandı. Mevcut başkan Cengiz Sarıbay ile eski vekillerden Bekir Yurdagül’ün yarıştığı kongrede kazanan Sarıbay oldu. 386 oy alarak zafere ulaşan Sarıbay’a karşılık Yurdagül’e sandıktan 170 oy çıktı. 10 oyun geçersiz sayıldığı kongrede toplam 566 delegenin katılarak oy kullandığı açıklandı. 9 KİŞİ İLE DEVAM Bu arada göreve yeniden seçilen il başkanı Cengiz Sarıbay’ın listesinin yarısından fazlasının değişmesi dikkat çekti. 25 kişilik yönetim kurulunda Sarıbay, Av. Hüseyin Acurman, Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Gökhan Ercan, Naim Keskin, Nilay Merttürk, Sabriye Şahin, Selim Yıldız ve Özgür Yıldızlı ile yola devam etme kararı aldı. KANKO VE OMURCA Sarıbay buna karşılık ise 15 yöneticiye yeni dönemde ekibinde yer vermedi. Yeni il yönetiminde ise ilimiz eğitim camiasının tanınmış simalarından milletvekili aday adaylarından Muhip Kanko, Kartepe İlçe eski Başkanı Bülent Sarı ve Eğitim-Sen eski Şube Başkanı Suca Omurca gibi isimler yer alıyor. SARIBAY, KURULTAY DELEGESİ OLMADI Öte yandan seçilen il yönetiminin yanı sıra kurultay delegasyonu ile ilgili olarak da ilginç bir gelişme yaşandı. Başkanlığa yeniden seçilen Cengiz Sarıbay, kendi adını delege listesine yazmadı. Bu durum her ne kadar ‘Pazarlık yapıldığı için’ şeklinde yorumlansa da, kongrede kazanan yine Sarıbay oldu. YENİDEN LİSTEYE GİRENLER Hüseyin ACURMAN Bilgi DEHMEN Metin DÜZGÜN Gökhan ERCAN Naim KESKİN Nilay MERTTÜRK Sabriye ŞAHİN Selim YILDIZ Özgür YILDIZLI YENİ İL YÖNETİCİLERİ Hasan AKAR Berna ÇETİN Muhip KANKO Demet KARAMAN Seyfettin KILINÇ Berna KURT Mehmet MİROĞLU Suca OMURCA Seda ORAL Hüsamettin POLAT İsmail SANCAK Bülent SARI Didem TURAN Ali YAPA Şahin YILMAZER LİSTEDE OLMAYANLAR Ali AKDEMİR Emre ANDIZ Hakan BEKİL Fahrettin BÜYÜKOĞLU Bahar G. CANDEMİR Neşe CELEPOĞLU Güzin ÇEVİK Lütfi İLHAN Mustafa KAYA Hakkı KOÇAK Hikmet KOÇOĞLU Birkan KOÇAK Öznur Fırat SAĞIR Adnan TOK Fevziye F. YILDIZ
CHP’de yeniden il başkanlığına seçilen Cengiz Sarıbay, yönetiminde önemli değişiklikler yaptı. 9 isimle devam ederken 15 kişi ile yeniden çalışmak istemeyen Sarıbay, kadrosuna Muhip Kanko ve Suca Omurca gibi isimleri aldı.

CHP’de sonucu merakla beklenen il kongresi tamamlandı. Mevcut başkan Cengiz Sarıbay ile eski vekillerden Bekir Yurdagül’ün yarıştığı kongrede kazanan Sarıbay oldu. 386 oy alarak zafere ulaşan Sarıbay’a karşılık Yurdagül’e sandıktan 170 oy çıktı. 10 oyun geçersiz sayıldığı kongrede toplam 566 delegenin katılarak oy kullandığı açıklandı.

9 KİŞİ İLE DEVAM

Bu arada göreve yeniden seçilen il başkanı Cengiz Sarıbay’ın listesinin yarısından fazlasının değişmesi dikkat çekti. 25 kişilik yönetim kurulunda Sarıbay, Av. Hüseyin Acurman, Bilgi Dehmen, Metin Düzgün, Gökhan Ercan, Naim Keskin, Nilay Merttürk, Sabriye Şahin, Selim Yıldız ve Özgür Yıldızlı ile yola devam etme kararı aldı.

KANKO VE OMURCA

Sarıbay buna karşılık ise 15 yöneticiye yeni dönemde ekibinde yer vermedi. Yeni il yönetiminde ise ilimiz eğitim camiasının tanınmış simalarından milletvekili aday adaylarından Muhip Kanko, Kartepe İlçe eski Başkanı Bülent Sarı ve Eğitim-Sen eski Şube Başkanı Suca Omurca gibi isimler yer alıyor.

SARIBAY, KURULTAY DELEGESİ OLMADI

Öte yandan seçilen il yönetiminin yanı sıra kurultay delegasyonu ile ilgili olarak da ilginç bir gelişme yaşandı. Başkanlığa yeniden seçilen Cengiz Sarıbay, kendi adını delege listesine yazmadı. Bu durum her ne kadar ‘Pazarlık yapıldığı için’ şeklinde yorumlansa da, kongrede kazanan yine Sarıbay oldu.

YENİDEN LİSTEYE GİRENLER

Hüseyin ACURMAN

Bilgi DEHMEN

Metin DÜZGÜN

Gökhan ERCAN

Naim KESKİN

Nilay MERTTÜRK

Sabriye ŞAHİN

Selim YILDIZ

Özgür YILDIZLI

YENİ İL YÖNETİCİLERİ

Hasan AKAR

Berna ÇETİN

Muhip KANKO

Demet KARAMAN

Seyfettin KILINÇ

Berna KURT

Mehmet MİROĞLU

Suca OMURCA

Seda ORAL

Hüsamettin POLAT

İsmail SANCAK

Bülent SARI

Didem TURAN

Ali YAPA

Şahin YILMAZER

LİSTEDE OLMAYANLAR

Ali AKDEMİR

Emre ANDIZ

Hakan BEKİL

Fahrettin BÜYÜKOĞLU

Bahar G. CANDEMİR

Neşe CELEPOĞLU

Güzin ÇEVİK

Lütfi İLHAN

Mustafa KAYA

Hakkı KOÇAK

Hikmet KOÇOĞLU

Birkan KOÇAK

Öznur Fırat SAĞIR

Adnan TOK

Fevziye F. YILDIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.